به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، ابراهیم سعدینی بیان داشت: هماکنون تعداد ۹۷ محدوده اکتشافی داری پروانه اکتشاف، ۲۶ معدن دارای گواهینامه کشف وهم چنین ۹۵۶ معدن شن و ماسه در استان وجود دارد.
سعدینی در بازدید از واحدهای معدنی استان، افزود: رعایت ضوابط زیستمحیطی باید هم سو با ایجاد تغییرات معدنی باشد و در این راستا آگاهی مردم نیز نسبت به توسعه معدنکاری و رعایت ضوابط زیستمحیطی افزایش داد.
وی عنوان کرد: همانطور که برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان هرمزگان دغدغه داریم، باید محیطزیست مناسبی نیز داشته باشیم که در اختیار نسل آینده قرار گیرد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: هماکنون تعداد ۹۷ محدوده اکتشافی داری پروانه اکتشاف، ۲۶ معدن دارای گواهینامه کشف وهم چنین ۹۵۶ معدن شن و ماسه در استان وجود دارد. در مجموع ذخایر معادن هرمزگان افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۲ هزار و ۹۰۰ نفر است.
سعدینی ادامه داد: استان هرمزگان یکی از مناطق مناسب معدنی کشور در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و درنتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور است.
این مقام مسئول اضافه کرد: هرمزگان، ازنظر کرومیت، تیتان، مس، منگنز و سنگهای تزئینی و نما بهویژه ذخایر نفتی و گازی قابل بازیافت توانمندی خوبی دارد که در صورت شناسایی، اکتشاف و بهرهبرداری میتواند در توسعه اقتصادی این استان و حتی منطقه نقش اساسی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: معادن پایه در هرمزگان شامل سنگ گچ، سنگآهن، سنگ نمک، سنگ کرومیت و خاک سرخ است.