بیرجند- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: طراحی المان‌های مرتبط با ایثار و شهادت و یادمان‌های شهدا با استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی خراسان‌جنوبی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی علوی مقدم صبح دوشنبه در کمیته مراکز فرهنگی و یادمان‌های دفاع مقدس اظهار کرد: وضعیت موزه استکبارستیزی در منطقه شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس مناسب نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین با همکاری و انسجام برنامه‌ریزی دقیقی برای برنامه‌های فرهنگی در یادمان‌های شهدای گمنام داشته باشیم و دستگاه‌ها و نهادهای میزبان شهدای گمنام نیز در این زمینه مسئولیت و تعهد دارند.

علوی مقدم با اشاره به اینکه رعایت صرفه و صلاح اقتصادی و کیفیت دو اصل مهم در ساخت یادمان‌ها هستند، بیان کرد: ساخت یک المان یا یادمان با هزینه بالا اقدام قابل‌توجهی نیست بلکه هنر برداشتن یک گام بلند فرهنگی بر اساس داشته‌ها و امکانات موجود است.

وی ادامه داد: علاوه بر ضرورت توجه به کیفیت در ساخت المان‌ها و یادمان‌های شهدای گمنام، تصویب این نمادها در کمیته مربوطه نیز ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: المان‌ها و نمادهای مرتبط بافرهنگ ایثار و شهادت باید محتوای تأثیرگذاری را به بیننده القاء کند و در این زمینه می‌توان از تجربیات دیگر استان‌ها نیز استفاده نمود.

وی یادآور شد: طراحی المان‌های مرتبط با ایثار و شهادت و یادمان‌های شهدا با استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی خراسان جنوبی صورت گیرد.

 توقف ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس

احمد محبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس از حدود ۴ سال پیش متوقف‌شده و اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.

وی اظهار کرد: باید در مکان‌هایی چون بوستان شهدای گمنام بیرجند و یادمان شهدای گمنام در بوستان استاد معتمد نژاد برنامه‌های فرهنگی متعددی انجام شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در طراحی المان‌ها و یادمان‌های شهدای گمنام باید از ظرفیت هنرمندان بومی استفاده کرد.

محبی یادآور شد: با همکاری و همفکری می‌توان اتفاقات فرهنگی تأثیرگذار و زیبایی را در خراسان جنوبی رقم زد.

گفتنی است در این کمیته تکمیل سند صدور زمین مرکز فرهنگی دفاع مقدس توسط راه و شهرسازی، معرفی مسیر مکان شهدای گمنام در شهر توسط شهرداری و برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت مسجد شکر مصوب شد.