به گزارش خبرنگار مهر، بهروز آقا زاده ظهر دوشنبه در جلسه توسعه صندوق های اعتباری زنان روستایی در اردبیل افزود: توانمندسازی زنان روستایی در بخش کشاورزی و افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد روستایی از اهداف تشکیل این صندوق های اعتباری است.
به گفته وی توسعه صنایع کوچک و خانگی، کاهش مهاجرت از روستاها، بهبود وضعیت اقتصادی، ایجاد اشتغال، کاهش فقر و ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی زنان در روستاها از دیگر اهداف راه اندازی این صندوق ها است.
مدیر جهاد کشاورزی اردبیل با بیان اینکه در قالب این صندوق ها وام های کوچک برای انجام فعالیت های در آمدزا پرداخت می شود، تصریح کرد: این صندوق ها با مشارکت جهاد کشاورزی، شورای روستاها و همکاری زنان روستایی و با استفاده از اعتبارات داخلی صندوق کارآفرینی امید ایجاد شده است.
وی حمایت از زنان روستایی را در رشد و ترویج کارآفرینی در مناطق روستایی تاثیرگذار دانست و بیان داشت: این مهم گامی موثر در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
آقازاده اضافه کرد: تشکیل صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی می تواند به رفع نیاز مالی زنان روستایی و توسعه همه جانبه روستاها منتج شود.
گفتنی است هفت صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در روستاهای خلیل آباد، نوشهر، شیخ احمد، جناقرد، انزاب، ایوریق و خشکه رود از توابع مرکز استان راه اندازی شده است.