به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: سالانه حدود 40 هزار نفر در مراکز فنی و حرفه ای آموزش های مختلف را دریافت میکنند.
وی افزود: این آموزشها باید در راستای ایجاد اشتغال و حرکت به سمت نیاز جامعه باشد تا کارایی لازم را داشته باشد و اگر برای به روز کردن آموزشها تیاز به تجهیزات جدید هست ما آمادگی تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز نوسازی تجهیزات را داریم.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: برای فروش محصولات و رونق واحدهای تولیدی باید قدرت چانه زنی را بالا ببرید اما متاسفانه هنوز بسیاری از فعالان این قدرت را ندارند.
استاندار کرمانشاه از آمادگی برای حمایت از آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای هم خبر داد و عنوان کرد: میتوانیم از محل کمکهای فنی و اعتباری یارانهای را در اختیار آنها قرار دهیم.
استاندار با تاکید به کارگیری افراد آموزش دیده مراکز فنی و حرفه ای در مناطق زلزله زده گفت: سعی شود از افرادی که آموزشهای لازم در زمینه ساختمانی بهره گرفته اند به جای نیروهای غیر بومی استفاده شود.
وی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لیست افرادی که در رشته های مختلف ساخت و ساز مهارت آموخته اند را در اختیار ستاد بازسازی قرار دهند تا از آنها در امر بازسازی بهره مند شویم.
بازوند در ادامه خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری شد و تصریح کرد: در این راستا اگر بانکی احساس می کند توان پرداخت تسهیلات را ندارد کنار بکشد تا بانک دیگری جایگزین شود.
استاندار تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات به خصوص در شهرستانها باید نظارت کافی به عمل آید تا هیچگونه انحرافی صورت نگیرد.