بندرعباس - رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان با تأکید بر رسیدگی فوق‌العاده به پرونده سر باندهای قاچاق مواد مخدر گفت: استفاده از خودروهای توقیفی تا زمان اثبات جرم و صدور حکم قضایی ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دادگستری هرمزگان، حجت‌الاسلام‌ محمدصادق اکبری در نخستین جلسه کمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان در سال جاری با تأکید بر رسیدگی فوق‌العاده به پرونده سر باندهای قاچاق مواد مخدر گفت: استفاده از خودروهای توقیفی تا زمان اثبات جرم و صدور حکم قضایی ممنوع است.

این مقام قضایی بر لزوم تعامل سازنده و نقش‌آفرینی هر چه بیشتر اعضای این کمیته در موضوع مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه مبارزه فراگیر با معضل مواد مخدر در جامعه نمود عینی و اثربخش داشته باشد تلاش مضاعف و ارتباط تنگاتنگ دستگاه‌های مسئول در این حوزه، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان با تأکید بر ضرورت پرهیز از جزیره‌ای عمل نمودن و بخشی نگری در مقابله با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: در نتیجه ارتقاء هماهنگی‌ها میان اعضا خروجی دستاوردهای این کمیته، به شکل ملموسی در سطح جامعه بازتاب یابد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبری با تأکید بر لزوم ضابطه‌مندی در واگذاری خودروهای توقیف‌شده است، اضافه کرد: استفاده از خودروهای توقیفی در پرونده‌های قاچاق مواد مخدر تا زمان اثبات جرم و صدور حکم قضایی ممنوع است.

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان همچنین ضمن تأکید بر ضرورت متناسب‌سازی اعمال مجازات در پرونده‌های مواد مخدر، اهتمام ویژه دستگاه‌های نظارتی و امنیتی را به‌منظور شناسایی قاچاقچیان عمده و سر باندهای قاچاق مواد مخدر خواستار شد.

وی ساماندهی به وضعیت معتادین متجاهر جهت پذیرش در مراکز بازپروری و مبارزه با پولشویی در جرائم مرتبط با مواد مخدر را مورد تأکید قرارداد.