وزیر آموزش و پرورش با حضور در نشستی از منتخبین فرهنگیان در هیئت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر امروز، وزیر آموزش و پرورش در نشستی به سخنان برگزار کنندگان این انتخابات و همچنین منتخبین فرهنگیان در صندوق ذخیره گوش داد و در پایان از آنها تقدیر کرد.

در ابتدای مراسم اصغر حصیری مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول برگزاری این انتخابات گفت: در وهله اول باید از وزیر آموزش و پرورش به خاطر این کار خلاقانه که منصوبین خود در صندوق ذخیره فرهنگیان را از طریق انتخابات واگذار کرد و کلید دموکراسی را زدند، تشکر کنم.  به گفته یک نویسنده دموکراسی بدترین شکل یک مدیریت است اما بهتر از آن نیافتم. واقعیت این است که دموکراسی نه گرفتنی است و نه دادنی است بلکه آموختنی است. بیشتر از همه تکرار و تمرین در میدان واقعیت، آن را به عمل نزدیک می کند. در میان همکاران فرهنگی نیز دموکراسی شامل یادگرفتن شنیدن نظرات مخالف نیز می شود.

وی ادامه داد: تفویض اختیارات وزیر به فرهنگیان یکی از تمهیدات رسیدن به دموکراسی است زمانی که در آموزش و پرورش همه جا را یأس و ناامیدی فراگرفته بود با ابتکار وزیر، روزنه امیدی در بین فرهنگیان ایجاد شد هرچند در مقابل هر تغییری در ابتدا مقاومت وجود دارد.

در ادامه آصفی معاون  اداری،   اسناد و پیگیری دفتر وزارتی آموزش وپرورش به بیان آماری از این انتخابات پرداخت و اظهار داشت: در مرحله اول سه هزار و ۵۰۰ نفر شرکت کردند و نامزد شدند و ۱۸۰ هزار نفر نیز به آنها رأی دادند که ۸۳ نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند. در برنامه دو روزه انتخابات مرحله دوم منتخبین بیش از ۴۰۰ دقیقه سخنرانی کردند و بیش از ۵۰۰ صفحه گزارش از این انتخابات تهیه شده است.

آصفی افزود: در انتخابات استان ها سهمیه بندی شدند و ما استان هایی داشتیم که تا چهار – پنج نفر را می توانستند معرفی کنند و استان هایی که می توانستند یک نفر معرفی کنند. بیش از ۴۵ رویداد مهم نیز داشتیم که یا روی انتخابات تأثیر گذاشت و یا بحرانی را برای انتخابات ایجاد کرد. البته حرف من حرف آمار نیست بلکه برگرفته از اتفاقات در فرآیند انتخابات است. مهمترین نکته ای که می خواهم بگویم این است که گرچه این کار، تجربه تازه ای بود و بدون اشکال هم برگزار نشد، اما با همکاری ستاد برگزاری، توانستیم از آن سربلند بیرون بیاییم. با استمرار چنین حرکت هایی می توان به موفقیت های بزرگ دست پیدا کرد.

لیلی نظرپور از استان خوزستان نماینده فرهنگیان در هیئت امنای صندوق ذخیره در این مراسم بیان کرد: معلم ها حرف های زیادی برای گفتن دارند و وضع معیشتی و مشکلات آنها بر کسی پوشیده نیست. امیدواریم بتوانیم نظر فرهنگیان را در هیئت امنا منعکس کنیم و بازوی وزارت آموزش و پرورش برای گذشتن از مشکلات باشیم.

امیرالله سالاری دیگر نماینده فرهنگیان از استان کرمان در این مراسم گفت: این اتفاق مشق دموکراسی و رسیدن به تمرکز زدایی بود. دغدغه ۹۰ درصد از همکاران ما وضعیت معیشتی است.

وی در ادامه از وزیر درخواست کرد: نظام رتبه بندی را که یک روزنه امید برای فرهنگیان است، هرچه زودتر اجرایی کند.

محسن مسعودی بازرس افتخاری این صندوق از استان فارس در این مراسم اظهار داشت: به نمایندگی از جامعه فرهنگیان از وزیر آموزش و پرورش به خاطر اجرای این انتخابات همچنین حذف آزمون از دوره ابتدایی و برگزاری فرایند انتخاب و انتصاب مدارس قدردانی می کنم که هر سه این ها حرکات بزرگی بودند. فرهنگیان قشری مظلوم هستند اما مورد اعتمادترین قشر جامعه هستند و برگزاری این انتخابات برای فرهنگیان یک روزنه امید بود.