دامغان- معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار دامغان از برگزاری جشنواره دو روزه اقوام شمال و شمال شرق کشور از ۳۱ خرداد ماه جاری به میزبانی شهر دیباج خبر داد.

سید حسن طباطباییان در حاشیه دومین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی جشنواره اقوام شمال و شمال شرق کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به برگزاری این جشنواره به میزبانی دیباج دامغان، تأکید کرد: ۱۲۰ نفر از پنج استان شامل استان‌های کردستان، اردبیل، مازندران، گلستان، سمنان و خراسان شمالی در این جشنواره دوروزه حضور دارند.

وی تصریح کرد: برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره هشت کمیته فرعی با مسئولیت اداره ورزش و جوانان دامغان شامل کمیته حمل‌ونقل، تدارکات، اطلاع‌رسانی، اسکان و پذیرایی، امنیتی، انتظامی و ترافیکی، برگزاری بازی‌ها، افتتاحیه و اختتامیه، بهداشت و درمان فعالیت خواهند کرد.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار دامغان بابیان جشنواره‌های اقوام زمینه حفظ فرهنگ بومی را فراهم می‌کند، افزود: در این جشنواره رژه ورزشی گروه‌ها و بازی‌های بومی و محلی اجرا می‌شود.

طباطبائیان بیان کرد: شناساندن بازی‌های بومی و محلی به نسل جوان در هیاهوی زندگی ماشینی و فضای مجازی که سستی و کرختی را برای جوانان به ارمغان آورده، یکی از محورهای همایش خواهد بود.

وی افزود: جشنواره بازی‌های محلی شمال کشور همچنین ترویج و احیاء بازی‌های محلی را نیز در دستور کار دارد.

شهر دیباج با پنج هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت در ۵۵ کیلومتری شمال شهرستان دامغان واقع شده است.