بندرعباس - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان از هدف گذاری برای سوادآموزی پنج هزار بی سواد طی سال جاری در هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، بهروز اکرمی در نشست شورای پشتبانی سواد آموزی استان هرمزگان با اشاره به ظرفیت های موجود در امر ریشه کنی بی سوادی در استان، بیان داشت: باید از ظرفیت‌هایی مانند همراهی و حمایت شورای پشتیبانی سواد آموزی استان، مشارکت بین بخشی تعدادی از دستگاه های اجرایی، بهینه سازی سامانه و پایگاه اطلاعات ثبت سطح سواد، وجود ۱۱ مرکز یادگیری محلی در استان، مشارکت یک هزار و ۶۰۰ نفر آموزش دهنده فعال در قالب موسسات غیر دولتی و افزایش سرانه دوره های سواد آموزی به منظور افزایش نرخ باسوادی در هرمزگان استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: باید تا پایان سال جاری به هدف‌گذاری باسواد نمودن بیش از پنج هزار بی سواد در استان اقدام کرد که بتوان به صورت ۱۰۰ درصدی این وظیفه را به نحو شایسته ای انجام داد.

اکرمی به وضعیت سرانه فعالیت های سواد آموزی در سال جاری اشاره کرد و گفت: اینکه به ازای هر نفر قبولی در دوره سواد آموزی ۸۱۰ هزار تومان، دوره انتقال ۸۶۰ هزار تومان، تحکیم سواد ۱۴۰ هزار، طرح خود آموز ۷۶۳ هزار و ۵۰۰ تومان، پاداش هر نفر سواد آموز قبول شده ۱۴۰ هزار تومان پرداخت می‌شود به درستی به اطلاع عموم برسد تا مردم از وجود چنین بسته تشویقی برای بالا بردن نرخ باسوادی در استان مطلع شوند.

وی همچنین اضافه کرد: اینکه هر روستایی که فقط یک نفر بی سواد دارند به ازای آموزش و قبولی آن مبلغ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پرداخت می شود باید اطلاع رسانی شود زیرا آگاهی مردم از وجود چنین بسته تشویقی می تواند در ریشه کنی بی سوادی استان نقش موثری داشته باشد.

اکرمی پرداخت مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای آموزش و قبولی هر نفر از معلولین را از دیگر نقاط قوت بسته تشویقی افزایش نرخ باسوادی دانست و عنوان کرد: اینکه در این بسته تشویقی اتباع نیز لحاظ شده اند و در ازای هر نفر قبولی اتباع در دوره سواد آموزی مبلغ ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود، کار پسندیده ای است که باید به درستی اطلاع رسانی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان استفاده از ظرفیت های دهیاران، بهورزان، شهرداران، فرمانداران، صدا و سیما و رسانه ها در امر اطلاع رسانی بسته تشویقی آموزش و پرورش به منظور افزایش نرخ باسوادی را یکی از مهمترین عوامل رسیدن به برنامه هدف‌گذاری شده در سال جاری دانست.

وی با اشاره به نیاز ورود نهضت سوادآموزی به زندانها و سربازخانه‌ها، گفت: باید تا پایان سال جاری در کل زندان ها و پادگان‌ها نظامی استان فرد بی سواد وجود نداشته باشد و در این زمینه هر چه سریع تر اقدامات لازم صورت گیرد.

اکرمی تاکید کرد: باید  با مکاتبه با سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی استان آنها موظف شوند تا لیست افراد بی سواد خود را اعلام کنند و اقدامات لازم برای با سواد سازی آنها توسط آموزش و پرورش صورت گیرد.