به گزارش خبرنگار مهر ، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در میزگردی به منظور تجزیه و تحلیل بازتاب رسانه ای اعدام صدام با اشاره به واکنش های بعد اعدام صدام دیکتاتور سابق عراق در رسانه های غربی گفت: بعد از اعدام صدام، ما یک پازل رسانه ای را می بینیم که امپراتوری رسانه غرب به سرکردگی آمریکا آن را هدایت کرد.
وی افزود: صدام حسین از جمله سرانی بود که در دوران حکومت خود خدمات شایانی را به آمریکا کرد، آمریکایی که در تمامی دوره های سیاسی بخوبی از وجود دیکتاتور عراق استفاده کرد.
سید جلال فیاضی که در میزگرد بررسی و تحلیل رسانه ای اعدام صدام حسین سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: بعد از حوادث 11 سپتامبر و رجزخوانی هایی که بوش بعد از این رخداد مهم انجام داد، آمریکا را بر آن داشت تا بن لادن را برای خود در دنیایی عرب حفظ کند تا همچون صدام حسین بتواند به اهداف شوم خود در منطقه دست پیدا کند.
فیاضی ادامه داد: سردمداران آمریکا بعد از اینکه تاریخ مصرف صدام حسین به پایان رسید از اعدام او آن هم با استفاده از رسانه ها بخوبی استفاده کرد تا بتواند بدین طریق مدت زمان بیشتری را در عراق سپری کند.
وی گفت: آمریکا با استفاده از رسانه غربی تلاش کرد تا بتواند جنگ روانی در بین شیعه و سنی به راه بیندازد تا خود بتواند از این موقعیت به نحو مطلوبی استفاده کند.
در ادامه این مراسم، فضائلی مدیر عامل خبرگزاری فارس به بازتاب های اعدام صدام در رسانه های غربی اشاره کرد و گفت: صدام حسین دیکتاتور سابق عراق در دهه های اخیر به عنوان عنصری مهم و خبرساز شناخته شد که اعدام این دیکتاتور جنجال های فراوانی در رسانه های غرب به وجود آورد.
وی افزود: پس از مرگ دیکتاتور سابق عراق، ما در رسانه های داخلی و خارجی این انتظار داشتیم که اعدام صدام حسین انعکاس منفی را در بر داشته باشد، ولی می بینیم رسانه های غربی که بطور دقیق هدایت شده اند، از این موضوع به نفع خود استفاده کردند.
مدیر عامل خبرگزاری فارس در ادامه خاطرنشان کرد: دیکتاتور سابق عراق نزدیک به ربع قرن در عراق حکومت کرد که در طول این مدت اتفاقات بسیاری رخ داده که این اتفاقات پیامدهای بیشماری را نیز در بر داشته که حمله عراق به ایران، کویت و قیام های داخلی عراق از نمونه های بارز آن به حساب می آید که همگی باعث بوجود امدن مسائل مختلف در منطقه شد.
وی گفت: تمام اقداماتی که از سوی دیکتاتور سابق عراق انجام شد همگی نشان از آن دارد که تمامی این برنامه به صورت هدایت شده آن هم توسط آمریکا بوده است.
فضائلی افزود: در دوران بازداشت صدام حسین آنچه که اتفاق افتاده بود این بود که تعداد محدودی از رسانه ها اجازه ورود به دادگاه دیکتاتور سابق عراق را داشتند که همین موضوع هم نشان از آن داد که اینگونه برنامه ریزی ها همگی با برنامه ریزیهای های قبلی صورت گرفته است، بگونه ای که تصاویری که از اعدام صدام در دوران دادگاه مشاهده می کینم تصاویری است که همگی چهره او را چهره ای با اقتدار نشان می دهد.
میر عامل خبرگزاری فارس ادامه داد: آمریکا با استفاده از رسانه های غرب تلاش کرد تا با اعدام صدام به اختلافات قومی و مذهبی دامن زند تا بتواند حیات سیاسی خود در عراق را افزایش دهد.
وی افزود: پس از مرگ دیکتاتور سابق عراق، رسانه های غربی بجای اینکه به سوابق و جنایاتی که صدام حسین در طول حیات سیاسی خود انجام داد، بپردازند به اعدام او اشاره می کنند که تا بتوانند بدین طریق بین شیعه و سنی اختلاف بوجود آورند که با موضع گیری برخی از کشورهای عربی در قبال اعدام صدام، بتوانند به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
فضائلی افزود: غرب می داند که صدام در طول حیات خود چگونه از کشورهای عربی در برابر کشورهای غربی از جمله اسرائیل حمایت کرد که کمک مالی صدام به خانواده های فلسطینی نمونه بارز آن است.
مدیرعامل خبرگزاری فارس همچنین در خصوص اینکه رسانه های غربی چگونه توانستند این چنین از اعدام صدام به نفع خود استفاده کنند، گفت: همسویی نزد مدیرانی که افکار عمومی را هدایت می کنند باعث می شود رسانه های غربی بطور هماهنگ و در یک جهت گام بردارند، بگونه ای که احتیاجی به دیکته کردن موضوع اعدام صدام ازسوی همان مدیران ارشد به رسانه های غربی وجود ندارد.