کرمان - سرپرست استانداری کرمان گفت: یکی از سیاستها و تدابیر در استان باید این باشد که از درآمد معادن جهت رونق بخشیدن به تولید استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد فدایی عصر دوشنبه در یکصد و ششمین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به اینکه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، پروژه‌هایی هستند که در راستای سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر انقلاب اسلامی باشند، اظهار کرد: اساس اقتصاد مقاومتی سیاستهای ابلاغ شده از سوی رهبر انقلاب است.

وی افزود: در راستای تدوین و اجرای برنامه‌های حوزه اقتصاد مقاومتی باید توجه داشت که کدام کار در چه زمانی توسط کدام نهاد باید اجرایی شود.

فدایی تصریح کرد: باید برای انجام و اجرای پروژه‌ها زمان‌بندی شود یعنی سال شروع و خاتمه کار مشخص باشد که با برنامه‌ریزی و نظارت این کار به سرانجام می‌رسد.

سرپرست استانداری کرمان یادآور شد: با اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی نباید سایر پروژه‌ها فراموش شوند یا روند انجام آنها کند پیش رود زیرا با این روش کاری برای توسعه استان صورت نگرفته و اقتصاد مقاومتی محقق نمی‌شود.

فدایی به درآمد حاصل از معادن استان اشاره کرد و افزود: یکی از سیاستها و تدابیر در استان باید این باشد که از درآمد معادن جهت رونق بخشیدن به تولید استفاده کنیم.