سنندج - مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از ایجاد ۱۲۵ پایگاه اوقات فراغت به همت این اداره کل دراستان خبرداد و گفت: فعالیت این پایگاه ها از ۱۵ تیرماه امسال آغاز می شود.

حجت الاسلام مختار کرمی در گفت و گو با خبرنگار مهر یکی از فعالیت‌های حوزه آموزش و پژوهش راغنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان ذکر کرد و گفت: امسال ۱۲۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون ها، موسسات قرآنی و مساجد فعال سازی می شود.

وی با اشاره به اینکه کلاس های اوقات فراغت جوانان و نوجوانان  به همت روحانیون مستقر در سطح استان به ویژه روستاها برپا می شود، عنوان کرد: تعداد پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان در سال جاری نسبت به سال گذشته که ۸۰ پایگاه فعال سازی شد، رشد خوبی کرده است.

وی از دیگر شاخص‌ترین فعالیت‌های حوزه آموزش و پژوهش و فرق و مذاهب را بکارگیری ۹۰ نفر از روحانیون اهل سنت در برنامه‌های فرهنگی، برنامه‌ریزی و هماهنگی اردوی آموزشی زیارتی روحانیون اهل سنت به شهر مقدس قم  ذکر کرد و افزود: بکارگیری ۹۰ نفر از روحانیون اهل سنت در برنامه‌های فرهنگی، برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد با حضور یک‌هزار و ۲۲۸ نفر و تشکیل مجمع اساتید گفتمان دینی با حضور ۶۰ استاد از دیگر فعالیت های این حوزه در سال گذشته بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان  ادامه داد: در مجموع این اداره‌کل سال گذشته ۷۰ فعالیت شاخص فرهنگی و دینی را همراه با برنامه‌های متنوع و گسترده در دستورکار قرار داد و در سطح شهر و روستاهای استان اجرایی کرد.

حجت الاسلام کرمی حضور ۳۶۱ روحانی و مبلغ در برنامه های دهه اول محرم و هیئات مذهبی، حضور بیش از ۵۹۱ مداح و نوحه خوان در هیئات مذهبی کردستان را از دیگر فعالیت های این اداره کل در سال گذشته خواند و افزود: ثبت کانون های فرهنگی تبلیغی در سامانه طوبی و صدور مجوز و تشکیل پنج هیئت مذهبی با موضوع قرآن و عترت که هم‌اکنون تعداد هیئات دارای خانه قرآن شهری و روستایی به ۳۵ مورد رسیده است نیز از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه تشکل‌های دینی در سال گذشته است.