به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال حمله سایبری صورت گرفته به اکانتهای تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای جمعیت امام علی (در اردیبهشت ماه)، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پس از بررسی های صورت گرفته، نتیجه را اعلام کرد.
وی در توئیتر نوشت: بررسیها تاکنون، دسترسی غیرمجاز به پیامکهای فعالسازی از طریق اپراتورهای موبایل را ثابت نکرده است.
جهرمی افزود: درخصوص ابعاد دسترسی مجاز به پیامکها توسط برخی هابهای بین المللی که واسط تبادل پیامکهای بین المللی هستند نیز، بررسی در حال انجام بوده و ابعاد موضوع و مراتب از دبیرخانه شعام (شورای عالی امنیت ملی) درخواست شده است.
به گزارش مهر، اردیبهشت ماه امسال در پی حمله سایبری به اکانتهای تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای جمعیت امام علی، شماره تلفنها و ایمیلهای این افراد هک شد. به این صورت که پیامکهای متعدد تایید ورود به تلگرام (verification code) به گوشیهای شخصی هر یک از این افراد ارسال شد و بلافاصله هکر توانست از طریق دزدیدن یا شنود این پیامکها، به اکانتهای شخصی اعضا دست پیدا کند. لوکیشن همه این موارد از کبک کانادا بود اما ساعت ورود با ساعت ایران همخوانی داشت. در مرحله بعد این هکر اقدام به تغییر پسورد two-step کرد.
درهمین حال اکانت جیمیل بعضی از اعضا نیز به همین صورت و از طریق کد فراموشی در همین ساعت هک شد. به این معنی که یک کد به گوشی شخصی اعضا ارسال شده و هکر از طریق دزدیدن این کد، توانست وارد جیمیل شده و پسورد جیمیل را عوض کند. با این اقدام هکر توانست پسورد two-step را برای تلگرام، از ایمیل پشتیبان، تغییر دهد.
در این زمینه وزیر ارتباطات پیش از این گفته بود که برای پیگیری و بررسی این موضوع، درخواست تشکیل کمیته ای با مسئولیت حراست وزارت ارتباطات را داده تا نتیجه بررسی ها را منتشر کند.
پیش از این مسئولان جمعیت امام علی در پیامی توئیتری به وزیر ارتباطات گفته بودند که به اذعان پلیس فتا، منشا هک از داخل بوده و مطابق با اعلام دادسرا به دلیل استفاده از vpn این موضوع قابل پیگیری نیست.