به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مسعود صفییاری شامگاه دوشنبه در نختسین نشست شورای اجتماعی مجامع استان زنجان با بیان اینکه طرح آسیبهای اجتماعی امسال متفاوتتر، موثرتر و فراگیرتر نسبت به سال گذشته اجرا خواهد شد، افزود: سال گذشته در راستای اجرای طرح آسیب های اجتماعی جهادی و صادقانه کار شد و گامهای خوبی در این زمینه برداشته شد که توانست بخشی مهمی از انتظارات از این طرح را محقق کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در حال تدوین دوره دوم طرح آسیبهای اجتماعی هستیم، ادامه داد: نگاه و رویکرد در طرح آسیب های اجتماعی متفاوت و موثرتر و فراگیرتر از سال گذشته خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: تبلیغات اسلامی فعالیت خود را در حوزه آسیبهای اجتماعی از سال ۹۵ با رویکرد فراگیر با نگاه کاهش و مدیریت آسیبهای اجتماعی آغاز کرده و بهطور جدی بر روی آن تمرکز کرده است.
صفی یاری با تاکید بر اینکه طراحی صورت گرفته برای اجرای طرح آسیب های اجتماعی سال گذشته درست، فراگیر و حجیم بود، ادامه داد: مجموع عملکرد صورت گرفته در زمینه طرح آسیبهای اجتماعی در استان زنجان رضایت بخش بود ولی در عین حال میتواند عملکرد بهتری هم داشته باشد.
وی گفت: طرح آسیبهای اجتماعی پس از اتمام تدوین برنامهها جهت اجرا در مناطق هفتگانه به پایگاههای مستقر ابلاغ خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه مقاومسازی اجتماعی موضوع مهمی بود که از سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفت، افزود: ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان طی سال گذشته در حوزههای مختلف از عملکرد قابل توجهی برخوردار بود.
صفییاری تصریح کرد: از سال گذشته در بحث موضوع آسیبهای اجتماعی بیش از ۷۰ جلسه و کارگروه تشکیل شد و پژوهشهای مختلف با توجه به مناطق آسیبپذیر انجام گرفت تا با برنامهریزی درست وارد عرصه شویم.
وی گفت: در حوزه آسیبهای اجتماعی در استان زنجان موضوعاتی چون طلاق، اعتیاد، خشونت و مفاسد اخلاقی مورد شناسایی قرار گرفته و در مناطق هفتگانه استان برنامهها اجرا میشود.
صفییاری یادآور شد: در وهله نخست در موضوع آسیبهای اجتماعی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان، همکاری خود را با دستگاههای فعال در این حوزه آغاز کرد و در این ارتباط تفاهمنامههایی نیز بین دستگاهها و ادارهکل تبلیغات اسلامی منعقد شد تا مشارکت و همکاری مطلوبی در حوزه آسیبهای اجتماعی در استان صورت گیرد.
وی در ادامه به مناطق هفتگانه آسیبهای اجتماعی در استان اشاره کرد و افزود: در شهرستان زنجان مناطق آسیبپذیر در حوزه آسیبهای اجتماعی هفت نقطه مورد شناسایی قرار گرفتند که شامل سایان، کوی وحدت، کوی شهدا، اسلامآباد، بیسیم، خاندره، کوی فاطمیه و گویجکآباد است که پایگاهها فعالیتی در حوزه آسیبهای اجتماعی در این مناطق با مدیریت روحانیون اعزامی از ادارهکل تبلیغات راهاندازی شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: طرح آسیبهای اجتماعی در استان از سال ۹۶ در سه مرحله انجام گرفت که در دوره اول در مجموع ۱۱۴۶ برنامه در این مناطق اجرا و یک ریال اعتبار از بودجه تخصیص یافته این مناطق در جای دیگری هزینه نشد.
صفییاری افزود: سال گذشته برگزاری ۹۰۰ برنامه در حوزه آسیبهای اجتماعی تعیین شده و اعتبار اجرای این برنامه مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان مشخص شده بود که در ادامه از اعتبار تعیین شده تنها ۴۵ درصد محقق شد اما ادارهکل با همت و حرکت جهادی توانست بیش از توان خود و با اعتبار کم به اهم فعالیتهای خود در این حوزه دست یابد.
وی گفت: در حوزه آسیبهای اجتماعی در سالجاری با رویکردهای جدیدی ابلاغ خواهد شد و در حال حاضر برنامههای این حوزه در حال تدوین است و پس از اتمام جهت اجرای آن در مناطق هفتگانه جهت اجرا به پایگاههای مستقر ابلاغ خواهد شد
صفییاری افزود: با استقرار مبلغان در ۶۷ مناطق روستایی، این مناطق تبدیل به مرجع فرهنگی، اجتماعی و دینی شده و در این راستا ۴۲ هزار و ۲۰۰ فعالیت توسط مبلغان مستقر در مناطق در حوزههای مختلف انجام گرفته است.