به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا قلمکاری در دیدار با محمدعلی شجاعی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار اصفهان گفت: طرح های اقتصادی زیادی بر اساس تفکر سیستمی و مباحث علمی توسط اساتید برجسته دانشگاهی و فعالان مجرب اقتصادی در این کمیسیون تدوین شده است که خاک خوردن وعدم استفاده از آن ها به ضرر مردم تمام خواهد شد.
وی ادامه داد: اتاق های بازرگانی بر اساس قانون، تنها نقش مشاور را برای قوای سه گانه ایفا می کند و بر همین اساس اجرای پیشنهادات، طرح ها و برنامه هایی که در این نهاد به عنوان پارلمان بخش خصوصی تدوین می شود نیازمند همکاری و تعامل دستگاه های دولتی از جمله استانداری است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان داشتن تفکر سیستمی را اساسی ترین ادبیات مشترک بین این کمیسیون و معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان دانست و اظهار داشت: مرثیه خوانی در خصوص مشکلات و مسائل گذشته دردی را دوا نمی کند بلکه باید به دنبال ایجاد سازوکاری نو بر پایه قوانین علمی باشیم و این همان چیزی است که این کمیسیون در سه سال گذشته و در فعالیت های خود دنبال کرده است.
وی تیم سازی، ریل گذاری و فعالیت بر اساس اولویت را برنامه سه سال گذشته کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان دانست و افزود: برنامه ی ما برای سال ۹۷ اجرا و به ثمر رساندن برنامه های تدوین شده در سه محور آب، تولید محصولات کشاورزی صادرات محور و حفظ محیط زیست است که در این راه معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان می تواند نقش پر رنگی را ایفا کند.
ارائه ۷ طرح کمیسیون کشاورزی به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری
قلمکاری هفت طرح از طرح های تدوین شده در این کمیسیون را به معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان ارائه و اظهار داشت : امیدواریم این اقدام، مقدمه ای برای همکاری های بیشتر در آینده باشد.
ایجاد اشتغال برای کشاورزان مناطق آسیب دیده از کم آبی براساس تفکر سیستمی
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان در این دیدار نداشتن برنامه روشن و کامل در بخش های مختلف را از مهمترین مشکلات کشور دانست و اظهار داشت: متاسفانه اکنون در کشور، برنامه ریزی سیستمی وجود ندارد که بر اساس آن بتوان پیش بینی کرد چالش ها و فرصت های امروز در آینده چه وضعیتی خواهد داشت.
محمدعلی شجاعی از تمایل برای همکاری با کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان گفت و تصریح کرد: استفاده از تمام ظرفیت های استان، از جمله ظرفیت های این کمیسیون که در بخش های مختلف کشاورزی فعالیت می کند از اهداف و برنامه های استانداری است.
وی از تدوین برنامه ای جامع بر اساس برنامه ریزی سیستمی در بخش توسعه و اقتصاد استان اصفهان خبر داد و افزود: این برنامه شامل ۱۸۰ پروژه مطالعه شده و همراه با مجوز است که به زودی باحضور معاون اول رئیس جمهور جهت اجرا در اختیار بخش خصوصی و سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با تاکید بر اینکه اعتراض کشاورزان شرق اصفهان از جنس معیشتی است و نه امنیتی، گفت: برنامه ایجاد اشتغال پایدار برای کشاورزان مناطق آسیب دیده از کم آبی به این منظور آماده شده و به زودی در فاز اجرا قرار خواهد گرفت.
وی ارئه همزمان پروژه و مجوز به سرمایه گذاران را بارزترین ویژگی طرح اشتغال پایدار برای کشاورزان مناطق آسیب دیدا از کم آبی دانست و گفت: از این طریق گردنه هایی نظیر مشکلات اداری برطرف شده و مسیر برای اجرای موفق و سریع طرح ها هموار می شود.
نیاز امروز استان و کشور به سرمایه های اجتماعی
مشاور عالی کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان نداشتن درک درست از مفهوم توسعه را ریشه مشکلات امروز و درک درست از این مفهوم را کلید موفقیت در آینده دانست و اظهار داشت: باید بپذیریم که تا کنون مسیر را اشتباه رفته ایم و با آسیب شناسی فعالیت های گذشته از بروز مشکلات جدید جلوگیری و به سمت مرتفع کردن آن گام برداریم.
وی با بیان این که استان اصفهان یکی از نگین های تمدن جهانی است، گفت: شوربختانه استان اصفهان در شرایط کاملاً بحرانی قرارگرفته است چرا که ما فراتر از شرایط اکولوژیکی بر آن فشار وارد کرده ایم و امروز شاهد تبعات این اقدام اشتباه خود هستیم.
امیر مظفر امینی، استـفاده از سرمایه های اجتماعی، ایجاد تعامل سازنده با مردم، هم افزایی با بخش خصوصی و حرکت بر مبنای علم را نیاز امروز استان و کشور معرفی و اضافه کرد: اتاق های بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی می توانند در ایجاد این شرایط نقش مهم و اساسی را ایفا کنند.