پردیس- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای رودهن و پردیس با هدف بررسی چالش های موجود در پردیس از محورهای مواصلاتی پردیس رودهن بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر جمعه محمد رضا زمانی با همراهی تیموری معاون توسعه و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از محورهای موصلاتی  پردیس بازدید به عمل آورد.

زمانی در حاشیه این بازدیدطی سخنانی اظهار داشت: ضمن بررسی و بازدید میدانی این محور پروژه تعریض محور هراز، مشکلات و چالش های موجود در این شهرستان نیز مطرح و مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفت.

وی افزود: در راستا ارتقا سطح ایمنی محورهای موصلاتی رودهن و پردیس رفع معضلات و مشکلات موجود در ماشین آلات سنگین این اداره چاره اندیشی هایی در دستور کار  قرار گرفته است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای رودهن و پردیس بیان داشت: در این بازدید مسائل مرتبط با شهرستان پردیس در خصوص رفع مشکلات و معضلاتی مثل آسفالت، تمهیداتی  جهت رفع آن ارائه شده است چرا که مردم این منطقه حق دارند در کمترین زمان ممکن و بهترین شرایط به مقصد خود برسند و راهداری در این راستا تمام تلاش خود را می‌کند.

وی در پایان افزود: امید است به یاری خداوند متعال با همراهی دلسوزانه متصدیان امر و مسئولین شهرستان به زودی شاهد بر طرف شدن معضلات موجود در این منطقه باشیم تا به بهترین شکل ممکن به مردم خدمت کرده باشیم.