اردبیل – رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان اردبیل از برگزاری مسابقات کشوری زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شهبازعلیزاده پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اضافه کرد: این رقابت ها مهرماه امسال با حضور استان ها و قهرمان ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی در اردبیل برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای این مسابقات در دو بخش تیمی و انفرادی متذکر شد: اردبیل برای اولین بار میزبان رقابت‌های ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی می شود.

رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان هدف از این برگزاری این رقابت ها را توسعه ورزش زورخانه‌ای و باستانی در این استان و نشان دادن ظرفیت های منطقه در بحث ورزش های باستانی برشمرد.

وی از توسعه ورزش زورخانه ای در این استان خبر داد و یادآور شد: ترویج و همگانی کردن این رشته های باستانی یکی از اولویت های هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان اردبیل است که طی سال های اخیر موفقیت های مطلوبی در این زمینه داشته ایم.

شهبازعلیزاده یکی از برنامه های توسعه ای و اجرایی این هیئت را نوسازی و تجهیز زورخانه‌ها در استان برشمرد و بیان داشت: در این خصوص موفق شدیم با اعتبارات استانی و وزارتی اکثر زورخانه های استان را تجهیز و نوسازی کنیم.

به گفته وی تحقق این مهم در گرایش جوانان و نوجوانان به این رشته باستانی و پهلوانی تاثیرگذار بوده است.