بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: درخواست بسیاری از واحدهای صنعتی خراسان جنوبی اختصاص یارانه حمل کالا است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی مروج الشریعه عصر دوشنبه در ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: مسائل سه واحد صنعتی مهم خراسان جنوبی شامل فولاد قائن، شمش منیزیم فردوس و زغال‌سنگ باید رفع شود.

استاندار خراسان بیان کرد: زغال‌سنگ طبس دنیایی از سرمایه‌گذاری است که سطح ذخیره و ارزش بهره‌برداری بالایی دارد اما با مسائل و مشکلاتی روبه‌رو است که باید حل شود.

مروج الشریعه با اشاره به مزایای سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی ادامه داد: بسیاری از واحدهای صنعتی خراسان جنوبی تنها درخواست آن‌ها اختصاص یارانه حمل کالا است که این مهم در توسعه سرمایه‌گذاری نیز حائز اهمیت است.

وی بابیان ضرورت تخصیص یارانه سفر برای مناطقی چون خراسان جنوبی افزود: باید تقسیم‌بندی موضوعی و مکانی برای استان‌ها داشته باشیم چراکه نمی‌توان یک نسخه واحد برای همه مناطق نوشت.

استاندار خراسان جنوبی افزود: وضعیت آب در خراسان جنوبی از استان‌های هم‌جوار چون سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی بحرانی‌تر است.

مروج الشریعه با اشاره به اینکه آب یکی از اولویت‌های خراسان جنوبی است، اظهار کرد: پسندیده نیست که فردی برای پروژه انتقال آب آماده سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری باشد ولی بعد از گذشت ماه‌ها هنوز معطل‌مانده است.

وی یادآور شد: اگر برای وضعیت آب تدبیری نیندیشیم به‌واسطه کمبود آب بسیاری از داشته‌ها چون نیروی انسانی و میراث طبیعی ارزشمند منطقه را از دست خواهیم داد.

همچنین در این جلسه محمد هادی آرین رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت:  در سال ۱۳۹۶ تعداد ۱۲۴ پروژه در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی مصوب شد که ۸۶ درصد آن بدون احتساب فولاد قاین به بهره‌برداری رسید.

وی بیان کرد:  در سال ۱۳۹۶ میزان سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده در خراسان جنوبی ۲۹ میلیون و ۵۰۵ هزار دلار و میزان سرمایه‌گذاری داخلی جذب شده ۷ میلیارد و ۵۲۲ هزار و ۴۳۲ ریال بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان‌جنوبی یادآور شد: میزان اشتغال ایجاد شده از مجموع سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ۴ هزار و ۴۴۶ نفر بوده است.