به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا افشانی عصر امروز در نشست راهبردی نشاط اجتماعی در دانشگاه یزد با تشریح بخشی از مطالعات انجام شده در مورد مقوله شادی و نشاط در یزد اظهار داشت: این مطالعات بنا به دلایل متعدد که قابل بررسی است، پایه و اساس علمی ندارد.
وی عنوان کرد: مردم یزد شغل، تحصیلات و اغلب سطح زندگی خوبی به لحاظ مادی دارند اما میزان رضایت از زندگی در آنها پایین است و نکته قابل تامل در این مقوله این است که یزدیها کمتر توانایی بروز احساسات خود را دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه یزد یادآور شد: یزد از نظر شاخصههای رشد اقتصادی و پیشرفتهای اجتماعی رتبه اول تا پنجم کشور را داراست بنابراین مردم چنین جامعهای نمی توانند افسرده باشند.
افشانی در عین حال عنوان کرد: متاسفانه دستاوردی که صنایع برای استان داشته، فضای استان را به شدت آلوده کرده و نیروی غیربومی برای کار وارد استان شده که این امر معضلات اجتماعی بسیاری را به دنبال دارد.
وی بیان کرد: یزد در کنکور چندین سال متوالی است که رتبه اول را داراست اما در بروز نشاط اجتماعی از همین جوانان کنکوری با مشکل مواجه هستیم.
افشانی تاکید کرد: برای تقویت توانایی بروز احساسات نیاز به تخلیه انرژی، موسیقی و ... داریم زیرا اگر تخلیه انرژی صورت نگیرد، مشتی است بر صورت ما به شکل بالقوه که اگر بالفعل شود، بحران ساز می شود.
استاد جامعه شناسی دانشگاه یزد تصریح کرد: روحیه مطالبه گری نیز باید در میان جوانان یزدی تقویت شود زیرا تقویت این روحیه می تواند در ارتقاء نشاط اجتماعی بسیار اثرگذار باشد.