بهار - فرمانده انتظامی شهرستان بهار از کشف بیش از ۵ هزار قطعه طیور غیر بهداشتی و قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ بزرگعلی نوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در پی اجرای طرح های مختلف مبارزه با قاچاق کالا، کارکنان انتظامی پاسگاه حسین آباد شهرستان بهار، ۵ محموله طیور غیربهداشتی و قاچاق به تعداد ۵ هزار و ۵۰ قطعه را در محور های مواصلاتی این شهرستان کشف کردند.

وی افزود: این ۵ محموله که ارزش ریالی آن ۷۰۰ میلیون ریال برآورد شده، از مرزهای غربی کشور بارگیری و به قصد تخلیه در استان های مرکزی در حال تردد از مسیر همدان بودند.

سرهنگ نوری ادامه داد: در این رابطه ۵ خودرو متوقف و ۵ نفر متهم نیز با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار بابیان اینکه مردم باید موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند، گفت: اجازه فعالیت به قاچاقچیان داده نخواهد شد.