حجت الاسلام سید کاظم موسوی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: بهترین نوع نظارت دیدن نقاط مثبت عملکردها و تقویت آن هاست.
وی با اشاره به این که هدف از نظارت و ارزشیابی قضات به هیچ وجه به منزله مچ گیری نیست بلکه هدف واقعی سنجش دقیق و واقعی عملکرد آنها است، گفت :قاضی به منزله کوه استواری است که با صلابت خود آرامش و آسایش را به جامعه هدیه می کند و قضات شریف و سالم از چنین مزیتی برخوردارند.
وی یکی دیگر از اهداف واحد نظارت و ارزشیابی قضات را حفظ و ارتقای منزلت دستگاه قضایی و شناسایی و معرفی قضات توانمند و کادرسازی در مجموعه قضایی دانست.
معاون قضایی و مسئول واحد نظارت و ارزشیابی قضات دادگستری فارس یادآور شد: اگر نظارت ها دقیق و به موقع باشد باعث کاهش آسیب های احتمالی و صیانت از دستگاه قضایی خواهد شد.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: بر اساس بررسی های به عمل آمده و نظارتهای عالیه رییس کل دادگستری استان فارس بر مجموعه قضایی استان به جرأت می توان گفت قضات ما از درصد سلامت بسیار بالایی برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: اشکالات موجود در دستگاه قضایی در مقابل نقاط قوت این مجموعه بسیار اندک است .
معاون قضایی رییس کل دادگستری استان فارس با بیان تعبیری از مقام معظم رهبری در خصوص قوه قضاییه که فرموده اند»در قوه قضاییه قضات پاکدامن، شریف، دانا و مسلط و با وجدان فراوان داریم و بدنه این قوه بدنه بسیار خوبی است»، افزود: با بررسی های صورت گرفته در استان پهناور فارس این فرمایش مقام معظم رهبری مصادیق فراوان دارد.
حجت الاسلام موسوی از ۱۲۴ روز مأموریت بازرسی از تعداد ۴۱ حوزه قضایی استاندار سال ۹۶ زیر نظر مستقیم رییس کل دادگستری استان و در اجرای ماده ۲۸ آیین نامه نحوه نظارت بر رفتار و عملکرد قضات خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۲۴ روز مأموریت بازرسی قرار گرفته و این بازرسی ها با وجود حجم کار و گستردگی و وسعت حوزه های قضایی استان با تلاش مضاعف اعضای هیأتهای بازرسی و اهتمام همکاران قضایی و اداری در پایان آذر ماه به اتمام رسید.