به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، ایرج حیدری در نشست کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری استان هرمزگان با اشاره به به اهمیت کار های پژوهشی، عنوان کرد: یکی از مقوله های مهمی که در حوزه پژوهش باید مورد توجه قرار گیرد این است که کارهای پژوهشی بومی سازی گردد و نیاز های استان در حوزه های پژوهشی تعیین و مشخص شود هرمزگان در چه حوزه های نیازمند اجرای طرح های پژوهشی می باشد.
وی گفت: تحقیقات پژوهشی در یک بازه زمانی و کاربردی مشخص اجرایی و عملیاتی گردند و از تکرار اجرای طرح های پژوهشی جلوگیری به عمل آید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نسبت به هزینه دقیق بودجه های پژوهشی در دستگاه های اجرایی در محل خود نظارت کند.
حیدری بیان داشت: پژوهش های کتابخانه ای در شرایط کنونی مثمر فایده نیست و انجام این پژوهش ها به معنای هدر رفت سرمایه هاست و باید به سمت پژوهش های کاربردی حرکت کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان هرمزگان در حوزه های همچون محیط زیست، آب و کشاورزی با آن روبروست، طرح های پژوهشی باید در راستای بهبود شاخص های استان در این حوزه ها باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با تاکید بر صرف بودجه های پژوهشی استان در محل مورد نظر خود، تصریح کرد: تجمیع بودجه های پژوهشی دستگاه های اجرایی کار مهمی است که باید با هدف انجام چند پروژه مهم و کاربردی پژوهشی صورت پذیرد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان این موضوع را دنبال کند.
حیدری با اشاره به تدوین سند پژوهشی استان، خاطرنشان کرد: تدون سند پژوهشی و فناوری استان کار بسیار ارزنده ای است اما این سند باید پشتیبان و مکمل سند آمایشی توسعه استان باشد.
وی بیان داشت: در صورت اجرای صحیح سند آمایشی توسعه استان دیگر شاهد وجود مناطق محرومی همچون بشاگرد و تجمیع صنایع در یک نقطه از استان نخواهیم بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با تاکید بر ارتباط متقابل دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی با یکدیگر، اظهار داشت: ظرفیت دانشگاه های استان باید در اختیار دستگاه های اجرایی باشد و دستگاه های اجرایی نیز متقابلا همه ظرفیت های خود را در اختیار دانشگاه های استان قرار دهند و از دانش و علم دانشگاه ها برای پیشبرد امور بهره ببرند.