معاون سازمان سنجش آموزش کشور از دریافت مدارک ثبت نام یک میلیون و 294 هزار و 69 نفر برای شرکت در کنکور سراسری سال 86 خبر داد و گفت: این آمار روز چهارشنبه 20 دی ماه از سوی پست اعلام شده است و بر اساس این آمار بیش از 15 درصد داوطلبان به صورت اینترنتی ثبت نام کرده اند.

دکتر "حسین توکلی" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بیش از 15 درصد داوطلبان در این دوره از کنکور سراسری به صورت اینترنتی ثبت نام کرده اند و این در حالی است که در سال گذشته تنها یک درصد داوطلبان به صورت اینترنتی ثبت نام کرده بودند.

وی یاد آور شد: کنکور سراسری سال 1386 در تاریخ های پنجشنبه 7، جمعه 8 و شنبه 9 تیرماه سال آینده برگزار می شود.

معاون اجرایی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: کنکور سراسری سال 86 هیچ گونه تغییری از نظر محتوایی و اجرایی نسبت به سال های گذشته نخواهد داشت.

وی در خصوص تأثیر معدل در کنکور سراسری 86 تأکید کرد: تنها معدل سال سوم دبیرستان برای دیپلمه های سال های 84 و 85 نظام جدید آموزش متوسطه به میزان 15 درصد تأثیر خواهد داشت.

توکلی اظهار داشت: ملاک گزینش برای دیپلمه های نظام جدید دو سال اخیر 85 و 84 که امتحانات نهایی آنها به صورت سراسری برگزار شده است، به شکل 85 درصد نمره کنکور سراسری و 15 درصد معدل امتحانات نهایی خواهد بود.

وی گفت: معدل دوره متوسطه برای سایر داوطلبان که دارای دیپلم نظام جدید یا قدیم غیر از دو سال تحصیلی 84 و 85 هستند، هیچ گونه تأثیر مثبت یا منفی در کنکور سراسری نخواهد داشت.