اصفهان -مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت:شکوفایی اقتصاد آموزش عالی موجب رشد اقتصاد مبتنی بر اقتصاد غیرنفتی می‌شود و این امر از مسیر جذب و پذیرش دانشجوی خارجی امکان‌پذیر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید علیزاده ظهر پنج شنبه در شانزدهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان غیر ایرانی که در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: آیین‌های نکوداشت دانش‌آموختگان غیرایرانی هرساله در یک منطقه از کشور برگزار می‌شود و امسال اصفهان میزبان این آیین است.

وی با بیان اینکه امروز  ۲۱۰ فارغ‌التحصیل از ۱۱ دانشگاه کشور و ۱۵ ملیت در دانشگاه اصفهان برای این مراسم گردهم آمده‌اند، افزود: شکوفایی اقتصاد آموزش عالی موجب رشد اقتصاد مبتنی بر اقتصاد غیرنفتی می‌شود و این امر از مسیر جذب و پذیرش دانشجوی خارجی امکان‌پذیر می‌شود.

گسترش فرهنگ بی‌بدیل ایران از طریق  پذیرش دانشجویان خارجی

مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به گسترش فرهنگ بی‌بدیل ایران از طریق  پذیرش دانشجویان خارجی ابراز داشت: طرح جامع سامان دهی امور دانشجویان خارجی در اصفهان در حال تدوین است تا به طور کامل شرایط و تمام موارد مرتبط با آموزش، اسکان، ورود، خروج و خدمات را از یک کارشناس و دفتر اداری دریافت کنند که این آسان‌سازی تسهیلات در جذب دانشجویان موثر خواهد بود.

وی از برگزاری آیین گشایش یازدهمین جشنواره فرهنگ و ملل از  ساعت ۱۸ در میدان امام خمینی (ره) خبر داد و بیان داشت: سال گذشته این آیین در تبریز برگزار شد که استقبال خوبی از مردم شاهد بودیم و به یقین امسال نیز شاهد حضور پرشور مردم اصفهان در این آیین هستیم.