بیرجند_ با حضور رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خراسان جنوبی در شورای اداری درمیان امام جمعه جدید این شهرستان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خراسان جنوبی ظهر جمعه در جلسه فوق العاده شورای اداری درمیان که به منظور تودیع و معارفه امام جمعه این شهرستان برگزار شد؛ با اشاره به اینکه اقامه نماز جمعه یکی از برکات و دست آوردهای انقلاب اسلامی است،اظهارداشت: برگزاری نماز جمعه باعث تحکیم وحدت،تعاون، برادری و همدلی در جامعه می شود.

حجت الاسلام مهدی رحیم آبادی با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت بین اقشار مختلف مردم تصریح کرد: موفقیت در عرصه های مختلف به تنهایی میسر نمی شود و همه مسئولین در کنار یکدیگر باید برای پیشرفت تلاش کنند.

مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خراسان جنوبی برگزاری این جلسات را بواسطه برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: افتخار این نظام پیام وحدتی است که برای بدست آوردن آن هزینه زیادی پرداخت کرده است.

حجت الاسلام رحیم آبادی خاطرنشان کرد: این اتحاد و یکدلی مردم شهرستان درمیان باعث تقویت نظام است و هرکس که آن را تهدید کند در هر لباسی نه شیعه و نه سنی است بلکه دشمن نظام است.

وی با تقدیر از عملکرد چندین ساله حجت الاسلام علیرضا حسینی امام جمعه اسبق درمیان گفت: نظر به آشنایی و شناخت حجت الاسلام  مصیب خزاعی ایشان بعنوان امام جمعه جدید شهرستان درمیان معرفی می شوند.