مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از تدوین پیش نویس آیین بازرسی خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت بازتعریف شیوه بازرسی در جهت ارتقای سلامت اداری این پیش نویس تدوین شد.

فریدون جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تدوین پیش نویس آیین بازرسی گفت: به منظور انسجام بخشیدن به فعالیت ها و تعیین دقیق تر وظایف بازرسی، پیش نویس آیین بازرسی در ۱۷ ماده و ۲ تبصره تهیه و تدوین شد.

وی ادامه داد: این پیش نویس با توجه به ضرورت «بازتعریف شیوه بازرسی در جهت ارتقای سلامت اداری» تدوین شده است.

مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم افزود: این پیش نویس، یک فرایند بازرسی منسجم و مدون است که با همکاری سازمان های نظارتی مانند سازمان بازرسی و سازمان دیوان محاسبات کشور تهیه شده و طرح بسیار جامعی است.

به گزارش مهر، براساس اعلام اداره کل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم، وظایف بازرسی دراین اداره کل به سه صورت انجام می پذیرد:

۱- بازرسی موردی؛ بر اساس شکایات واصله به گروه پاسخگوئی به شکایات.

۲- بازرسی دوره ای؛ برحسب وظیفه ذاتی این اداره کل بصورت مستمر و به منظور اطلاع ازوضعیت عملکردی دانشگاهها، موسسات ومراکززیرمجموعه.

۳- بازرسی ویژه؛ جهت بررسی پرونده های خاص ارجاعی ازسوی مقام عالی وزارت یا نهادها ومراجع ومقامات کشوری.

در سال ۹۶، دراین زمینه می توان به اعزام گروه های بازرسی به دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم وصنعت ایران، خوارزمی، علامه طباطبایی، خواجه نصیرالدین طوسی، علوم اقتصادی، گیلان، الزهرا(س)، پیام نور، بین المللی امام خمینی (ره)، امام حسین(ع)، مرکز نشردانشگاهی، بنیاددانشنامه نگاری ایران، موسسه علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی، موسسه علوم و فناوری رنگ، پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات فرهنگی، سازمان اموردانشجویان و تعدادی از موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی اشاره کرد.

ماموریت‌های گروه بازرسی در بازه های زمانی ۳ ماهه تدوین شده است.