به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل صالحی ضمن گرامیداشت هفته عفاف و حجاب خاطرنشانکرد: عفافوحجاب دو عنصر زیبنده باطن و ظاهر انسانها است و انتخاب حجاب باید با بهره گیری از اندیشه و آگاهی از گوهر درونی باشد نه از روی اجبار یا جلب رضایت دیگران.
وی افزود: انتخاب چادر به عنوان حجاب برتر بر اساس منطق، بصیرت و الگوپذیری زن مسلمان از حضرتفاطمه زهرا(س) است و شایسته تر است تا بانوان ما چادر را به عنوان حجاب و پوشش برتر که هم ریشه در تاریخ و تمدن چند هزار ساله کشور ما دارد و هم از توصیه های موکد شریعت اسلام است، برای خود برگزینند.
وی افزود: حجاب علاوه بر آثار شخصی، دارای آثار اجتماعی فراوانی است و جامعهای که افراد در آن با حفظ حدود و حقوق دیگران ظاهر میشوند، محیطی به مراتب آرام و امن تر را برای اعضای آن جامعه فراهم می سازد.
صالحی به برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در زمینه عفافوحجاب اشاره و افزود: کارهای بنیادی با اثر ماندگار، نهادینهکردن فرهنگ عفافوحجاب، تشکیل کارگروه های فرهنگی و دینی در قالب هیئت های اندیشه ورزی، برگزاری کارگاههای آموزش مقدماتی امر به معروف و نهی از منکر با محوریت موضوع عفاف و حجاب برای کارکنان دستگاههای دولتی و غیر دولتی به همراه خانواده، تکریم و تجلیل از حافظان حریم حجاب و عفاف از جمله اقدامات مهم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در راستای ترویج و تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب عنوان کرد.
وی در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان مازندران با وجود دریا و سواحل و تفرجگاههای متعدد، خاطرنشان کرد: مازندران یکی از گردشگرپذیرترین استان های کشور است که با ورود گردشگران داخلی و خارجی در ایام تعطیلات متوجه آسیب های اجتماعی متعددی خصوصاً در بحث عفاف و حجاب است که باید با دغدغه مندی و کار کارشناسی مناسب و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی با همکاری کلیه دستگاههای مسئولیت دار در این زمینه، مراقب بود که این فرصت مناسب خدادادی برای استان به تهدید تبدیل نشد.
صالحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ایام سالروز کشف حجاب توسط حکومت رضاخان گفت: ماجرای کشف حجاب در سال ۱۳۱۴ یکی از تلخ ترین رویدادها در قرن اخیر بر جامعه مذهبی و دینی ما بود که رضاخان با دستور کشف حجاب به صورت رسمی ، زمینه رواج بی حجابی و بی عفتی را در کشور ایجاد کرد.