محمدرضا مس فروش درباره عدم اطلاع بانک‌های عامل از محل منابع تامین اعتبار 200 میلیارد تومانی اختصاص یافته به 24 طرح سیمانی از سوی رئیس جمهوری گفت: به‌زودی کارگروهی با مسئولیت یکی از بانک‌های عامل در این خصوص در وزارت صنایع و معادن تشکیل می‌شود.

مدیر کل صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن در گفتگو با خبرنگار"مهر" گفت: با توجه به این که هیچ کدام از شرکت های سیمانی نتوانسته‌اند تاکنون اعتبار 200 میلیارد تومانی اختصاص یافته شده از سوی ریاست جمهوری را از سیستم بانکی کشوردریافت کنند، به همین منظورکارگروهی ویژه تشکیل می‌شود.

محمدرضا مس فروش افزود: کارگروه مذکوربا مسئولیت یکی از بانک های عامل در وزارت صنایع و معادن تشکیل خواهد شد تا منابع مورد نیازبرای تامین اعتبار اختصاص یافته شده را تعیین کنند.

وی درخصوص زمان تعیین منابع مورد نیازبرای تامین اعتبار200 میلیارد تومانی برای 24 طرح سیمانی ، تصریح کرد: با تشکیل جلسات این کارگروه به‌زودی و طی روز های آینده در این خصوص به نتایج نهایی دست خواهیم یافت.

مدیر کل صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن خاطرنشان کرد: در این کارگروه ویژه بانک های عامل نیزحضورخواهند داشت.