رییس سازمات خصوصی سازی گفت: هنوز لایحه ساماندهی سهام عدالت تعیین تکلیف نشده است از این رو فعلا برنامه‌ای برای افزایش تعداد مشمولین سهام عدالت نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، میرعلی اشرف پوری حسینی عصر امروز در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران اظها داشت: تاکنون ۴۹ میلیون و ۲۲۶ هزار نفر مشمول سهام عدالت تعیین تکلیف شده‌اند که البته ۲ میلیون و ۲۲۵ هزار نفر متوفی بودند.

رییس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه مشمولین سهام عدالت ۶۰ درصد جامعیت کشور را شامل می شوند، به لایحه ساماندهی سهام عدالت اشاره کرد و افزود: این لایحه هنوز به سرانجام نرسیده است از این رو علاقه ای به افزایش تعداد مشمولین کنونی نداریم. البته اگر دولت مصوبه ای در این زمینه داشته باشد قطعا همراهی می کنیم.

وی در خصوص اینکه گفته می شود اگر افراد بعد از ثبت نام صاحب فرزند شوند، فرد تازه متولد شده به مشمولین سهام عدالت اضافه می شود، گفت: ما صحبتی در این رابطه نکرده بودیم. ثبت نام از مشمولین سهام عدالت ثبت نام فردی بوده و بر خلاف یارانه نقدی، صرفا خود فرد صاحب این سهام است.

پوری حسینی همچنین در رابطه با توقف ثبت نام از وراث مشمولین متوفی، توضیح داد: اغلب دفاتر پیشخوان در پروسه دریافت مدارک مورد نیاز دقت لازم را نکرده بودند از این رو متاسفانه مدارک ثبت شده ناقص و غیرقابل استناد بود.

وی افزود: با گذشت تقریبا یک هفته با دفاتر پیشخوان تماس گرفتیم و نارسایی ها را اعلام کردیم. به محض رفع این نارسایی ها مجدد ثبت نام از وراث آغاز می شود.

معاون وزیر اقتصاد در خصوص سود سهام عدالت سال ۹۶ نیز گفت: مجمع عمومی ۴۳ شرکت سرمایه پذیر ( از ۴۹ شرکت) در پایان تیرماه و ۶ شرکت نیز در پایان مهرماه برگزار می شود لذا برای تعیین سود سهام عدالت سال ۹۶ منتظر برگزاری مجمع عمومی شرکت ها هستیم.

وی ادامه داد: تا به امروز که مجمع عمومی برخی از شرکت ها برگزار شده به نظر می رسد میزان سود سال ۹۶ نسبت به سود سال ۹۵ بیشتر باشد و احتمال می رود برای مشمولینی که سهم یک میلیون تومانی دارند، بیش از ۱۵۰ هزار تومان واریز شود.

وی در ادامه در خصوص واگذاری بنگاه‌های اقتصادی نیروهای مسلح اظهار داشت: بخشی از سهام بنگاه‌های اقتصادی نیروهای مسلح متعلق به صندوق بازنشستگان است که سهم دولت یا وزارت دفاع نیست که آن را بفروشد. 

پوری حسینی تاکید کرد: اقدام‌های سازمان خصوصی سازی درباره این صندوق‌ها شامل این موارد می شود که صندوق ها بنگاه‌داری نکنند، به مرحله انتخاب مدیران عامل وارد نشوند و در حد سهامداری باقی بمانند.

وی با بیان اینکه این خواسته هنوز به طور کامل محقق نشده است، گفت: البته سازمان خصوصی سازی نظارت می‌کند که این صندوق‌ها به حالت سهامداری برگردند. 

رییس سازمان خصوصی با تاکید بر اینکه به جز صندوق های بازنشستگی، سهام برخی شرکت ها به طور کامل دولتی و مربوط به وزارت دفاع است، افزود: این وزارتخانه فهرستی از این شرکت ها را تهیه کرد که بخشی از آن را خودش می‌فروشد و بقیه را به سازمان خصوصی سازی معرفی کرد.