در تهران روزانه 600 مورد تصادف رانندگی اتفاق می افتد که بخش قابل توجهی از آن ها مربوط به تصادف خودروها با عابران پیاده است .

به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح پل موزه پونه در مجاورت پارکینگ حافظ با بیان اینکه امروزه موضوع ایمنی و سلامت شهروندان هم به لحاظ زیرساخت ها و هم مسائل رفتاری و فرهنگی به یک موضوع فراموش شده در شهر ما تبدیل شده است ، گفت : در تهران روزانه 600 مورد تصادف رانندگی اتفاق می افتد که بخش قابل توجهی از آن ها مربوط به تصادف خودروها با عابران پیاده است .

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت : با گذر زمان میل به استفاده از خودروی شخصی بیشتر می شود چراکه در حال حاضر تسهیلات ، امکانات و حتی کمک های حکومتی در اختیار سواره ها قرار می گیرد که نتیجه این وضعیت نیز چیزی جز افزایش مصرف بیش از حد سوخت ، هدر رفتن میلیاردها تومان بنزین در روز ، اتلاف وقت و فشارهای روانی در زندگی روزمره شهروندان نیست ..

تشکری با بیان اینکه در حال حاضر به جز منطقه 22 هیچ مسیر قابل اطمینانی در شهر برای دوچرخه سواری وجود ندارد تصریح کرد : خیابان های شهر ما برای پیاده روی معلولان و سالمندان و کودکان وضعیت مناسبی ندارد و در همین راستا شاید اجرای طرح بهسازی پیاده روهای خیابان ولیعصر که برای نخستین بار در جهت بهبود تردد شهروندان اجرا شده گام مهمی در زمینه اولویت دادن به جایگاه عابران پیاده در زندگی شهری باشد .

وی با تاکید بر اینکه رویکرد ما توجه به آرامش ، امنیت و سلامت جامعه است گفت : بهسازی پیاده روها و بهبود وضعیت پیاده روی در تهران یکی از اولویت های مهم مدیریت شهری در برنامه های آتی است .

تشکری با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر سطح انتظارات را به حدی پایین آورده ایم که بعضی وقت ها باورمان می شود شهری که در حال حاضر در آن زندگی می کنیم همان شهر ایده آل است اما در واقع چنین نیست اظهار داشت : شهر ایده آل علاوه بر ایمنی به مبلمان شهری مناسب و جذابیت های مطلوب توجه دارد و امروزه با حرکت هایی که در شهرداری تهران شکل گرفته تلاش می کنیم اولویت پیاده بر سواره را تداوم بخشیم .

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر ضرورت حضور و مشارکت مردم در زیباسازی و توسعه و ترقی شهر تصریح کرد : نمی توان همه کارها را صرفا با مدیریت دولتی و سرمایه شهرداری اداره کرد در حالیکه نقش شهروندان آن شهر را نادیده گرفت بلکه باید زمینه و بستر را برای جلب مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه شهر فراهم کرد .

تشکریدر ادامه با بیان اینکه چه در تهران و چه در کل کشور تا کنون هیچ پل عابر پیاده ای دارای امکانات و تسهیلات و ابزارهای ایمنی و رفاهی مانند پل موزه پونه وجود نداشته افزود : معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با کمال میل از مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه شهری در ابعاد مختلف و به خصوص در تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی از لحاظ کیفیت و رفاه استقبال می کند .

تشکری با تاکید بر نوسازی 3 هزار دستگاه تاکسی طی ماه های اخیر در تهران گفت : در 3 ماهه اول سال 86 ، 6 هزار دستگاه تاکسی ، 2700 دستگاه اتوبوس و 10 هزار دستگاه خودرو ون به تهران تزریق خواهد شد .

وی در ادامه به ضرورت همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی در برخورد با تخلفات رانندگی و ارتقای فرهنگ ترافیک اشاره کرد و گفت : ما نمی توانیم مردم را از روی زمین به زیر زمین و یا روی پل ها ببریم فقط به این دلیل که عده ای راننده قانون شکن با عدم رعایت قوانین و مقررات ممکن است به عابران پیاده صدمه بزنند ، بلکه معتقدیم بهترین راهکار برخورد جدی پلیس با قانون شکنان ،  ارتقا فرهنگ رفتارهای ترافیکی است .

شایان ذکر است پل موزه پونه با سرمایه گذاری بالغ بر 14 میلیارد و 373 میلیون ریال در مدت 18 ماه طراحی و احداث شده است .

طول عرشه این پل 50 متر و عرض مفید آن 10/3 متر است . پله برقی های این پل با عرض مفید یک متر و از نوع اروپایی و کاربری در فضای باز و شرایط پر ترافیک است .

همچنین تعبیه سیستم صوتی حرفه ای ، نمایشگرهای 42 اینچ ، سیستم اطفای حریق پیشرفته ، سیستم حفاظتی مداربسته ، دستگاه خودپرداز بانک سامان متصل به شبکه شتاب ، دستگاه الکترونیکی عرضه نوشیدنی سرد ، آکواریوم صنعتی ماهی ، سیستم تهویه مطبوع و نصب کفپوش های صنعتی و عایق های صوتی و حرارتی از خصوصیات این مجموعه به شمار می رود .

همچنین برای ایجاد فضایی مناسب و استفاده بهینه شهروندان از وقت نسبت به فضاسازی داخلی و ایجاد گالری هنری در عرشه پل برای برگزاری نمایشگاه های عکس ، خط ، گرافیک و دیگر آثار هنری اقدام شده است .