به گزارش خبرنگار مهر، داود محمدی در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که روز شنبه در استانداری قزوین تشکیل شد اظهار داشت: باید منافع مردمی را در اجرای طرحها پیش بینی کنیم.
وی افزود: شرایط کنونی کشور ایجاب می کند همه دست در دست هم دهیم تا از شرایط عبور کنیم هرچند از ابتدای انقلاب تاکنون با مشکلات زیادی مواجه بوده ایم اما امروز وضعیت ویژه ای داریم البته امکانات خوبی هم داریم که به شرط همدلی می توانیم از این دوره به سلامت عبور کنیم.
محمدی تصریح کرد: اینکه در علم و فنآوری در میان ۲۵ کشور در رده ۱۶ هستیم و یا در سند چشم انداز عقب مانده ایم خوش آیند نیست و باید این وضعیت جبران شود.
نماینده قزوین درمجلس شورای اسلامی در خصوص انجام کارهای بزرگ توسط مدیران جسور گفت: در شورای دستگاههای نظارتی باید رویکرد مناسب تببین شود تا مدیران ما جسارت لازم را برای انجام کارهای بزرگ داشته باشند.
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی که بیش از ۶۵ هزار پروژه نیمه تمام داریم اگر در هر سال اعتبارات مناسب هم داده شود در خوشبینانه ترین حالت تکمیل این طرح ها بیش از ۱۶ سال طول می کشد که زمان زیادی است.
محمدی گفت: بدیهی است هیچ چاره ای نداریم مگر آنکه بسیاری از این پروژه ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا در زمان کوتاهتری آماده استفاده مردم شود.
وی بیان کرد: باید مدیران دقت کنند تا در واگذاری خطایی صورت نگیرد و دستگاههای نظارتی هم در ابتدا ورود کنندتا اگر اشکالی هست به سرعت برطرف شود نه اینکه وسط اجرا مانع تراشی کنند و کار متوقف شود.
محمدی یادآورشد: امروز در شرایطی نیستیم که پای همدیگر را بگیریم و نگذاریم کاری انجام شود و در وضعیتی که دولت درتامین حتی حقوق کارمندان هم مشکل دارد نمی توانیم پروژه های نیمه تمام را بدون کمک بخش خصوصی به پایان برسانیم.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وقتی پروژه ای طولانی می شود بار گرانی بر دوش دولت می گذارد واز هدف اصلی هم دور می شویم و دولت هم توان بسیار محدودی دارد لذا حتما باید از بخش خصوصی استفاده شود.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از طالقان با ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط بخش خصوصی در حال اجراست و نباید از پروژه تصفیه خانه عقب بماند یا بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی خیلی برای ما مهم است و باید از دکتر مهرام تشکر کنیم که کار ارزشمندی را آغاز کرده اند که نیازهای درمانی را تامین خواهد کرد و در الوند شهرداری ساختمانی را برای ساخت درمانکاه اختصاص داده و ما باید موانع را در چارچوب قانون برداریم نه این که مانع تراشی کنیم.
وی بیان کرد: در خصوص راههای الموت شرقی و غربی باید پیگیری کنیم تا ساخت جاده الموت به تنکابن و رحیم آباد به کلاچای تسریع شود زیرا این پروژه های جاده سازی صرفه جویی بسیار خوبی در سوخت دارد که باید با سرعت ادامه یابد.