نشست مشترک کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی با حضور رئیس بنیاد مستضعفان، رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی و تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد مستضعفان، محمد سعیدی کیا در نشست مشترک کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی با تشرح مهم ترین فعالیت های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان تاکید کرد مسئولیت تامین نیازهای فناوری ودانش بنیان بر عهده موسسه تحقیق و توسعه دانشمند است.

عسکری مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند نیز با معرفی موسسه دانشمند، گفت: در این مجموعه جمعی از جوانان متعهد، متخصص و با انگیزه به واسطه باور و اعتماد ریاست بنیاد مستضعفان به جوانان با رویکرد «ترویج نوآوری فراگیر» درحال خدمت و فعالیت هستند.

وی افزود: موسسه تحقیق و توسعه دانشمند ضمن تأمین نیاز های فناوری و دانش بنیان شرکت های زیر مجموعه بنیاد مستضعفان به دنبال نوآوری های فراگیر در حوزه های کسب و کار است که از آن جمله می توان به فناوری های نوظهور و تکنولوژی به کارگیری انرژی های تجدیدپذیر اشاره داشت.

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی نیز اظهار کرد: باید قابلیت های بنیاد مستضعفان در جایی به کار گرفته شود که امکان حضور بخش خصوصی فراهم نیست.

وی تأکید کرد: برنامه ریزی توسعه فعالیت های اقتصادی بنیاد باید مبتنی بر آمایش سرزمینی باشد تا بر اساس مزیت های رقابتی منطقه ای امکان توسعه همه جانبه مناطق محروم فراهم شود.

لاهوتی نماینده مردم لنگرود، علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم ساری، هادی قوامی نماینده مردم اسفراین و نادر قاضی پور نماینده ارومیه در مجلس ضمن ارزیابی عملکرد بنیاد در برخی از حوزه های فعالیت، سؤالاتی را مطرح کردند که از سوی ریاست بنیاد و معاونین حاضر در جلسه توضیحات لازم در مورد بهره وری در فعالیت های اقتصادی و قیمت های تمام شده در گروه بنیاد، اجرای طرح های محرومیت زدایی و اشتغالزایی در مناطق محروم به ویژه طرح پیشرفت و آبادانی قلعه گنج، اهدای بیش از ۶۷ هزار سند زمین به محرومان در سراسر کشور، طرح حمایت از تولید ماهیان خاویاری در استان های شمالی کشور، تولید شیر، سیمان و فولاد و ... ارائه شد.