به گزارش خبرنگار مهر، حسین دلشب صبح یکشنبه در نشست گرامیداشت روز جهانی حفاظت از اکوسیستمهای مانگرو اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بالایی در حوزه اکوسیستمهای مانگرو است که تلاش برای توسعه و گسترش این زیستگاهها در حال انجام است.
وی به توسعه کشت درختان حرا در نقاط مختلف استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر جنگلهای طبیعی حرا که در استان وجود دارد، در بسیاری از مناطق نیز کشت این درختان آغاز شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ضمن تشریح وضعیت جنگلهای حرا و برنامههای پیش رو توسط محیط زیست استان خاطرنشان کرد: وجود اکوسیستمهای مانگرو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که باید برای نگهداری و گسترش آن تلاش شود.
وی با اشاره به انجام تحقیقات و پژوهشهایی در باب تغییرات اقلیم و تاثیر آن بر اکوسیستمهای ساحلی استان بوشهر بیان کرد: جنگلهای حرا با زندگی و فرهنگ زیست مردم حاشیه آن پیوند خورده است و این ارتباط را می شود در داستانها و قصهها و افسانههای عوام مشاهده کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در ادامه با اشاره به زیستگاههای طبیعی درختان حرا در استان بوشهر افزود: عمده این زیستگاهها در شهرستانهای عسلویه و دیر واقع شده است.
وی گفت: خلیج نای بند در پارک ملی دریایی نای بند با مساحت ۳۹۰ هکتار، جنوب پارک ملی دریایی دیر – نخیلو به مساحت ۳۰ هکتار و خور بردستان در کنار شهر دیر به مساحت پنج هکتار دارای بیشترین تراکم حرا در استان بوشهر هستند.
دلشب ادامه داد: در سالهای اخیر حفاظت محیط زیست استان بوشهر، منابع طبیعی استان بوشهر و همچنین سازمانهای مردم نهاد حوزه محیط زیست، اقدام به کاشت نهال حرا در زیستگاه های مستعد استان کرده است.
وی اضافه کرد: کشت درخت حرا در همه شهرستانهای ساحلی استان حرا بوشهر به صورت دست کاشت انجام شده و با توجه به شرایط زیستگاهی مساعد در استان باعث رشد مناسب و ایجاد چشم اندازی زیبا شده است.