شناسایی ساختمان های ناایمن، جمع آوری پاتوق های معتادان و حذف برچسب های تبلیغاتی از سطح شهر از جمله اخبار شهرداری های مناطق تهران بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، برخی از اخبار مناطق شهرداری تهران به این شرح بوده است:

رفع خطر از ملک ناایمن در خیابان شوش

 در پی اخطارهای مکرر شهرداری به مالک و با اخذ دستور قضایی از دادستانی تهران ملک ناایمن واقع در خیابان شوش ، خیابان یزدی رفع خطر و تخریب شد .

پیمان حسین محسنی، شهردار منطقه ۱۲ با اعلام این خبر گفت : مکان مذکور به محل تجمع معتادین و متجاهرین به مواد مخدر تبدیل شده بود و علی رغم اخطارهای مکرر به مالک ، وی هیچ توجهی به اجرای قانون نمی نمود و لذا شهرداری با رعایت قوانین به اجرای وظیفه خود پرداخت .

شهردار منطقه ۱۲ ادامه داد: اعتراضات مکرر اهالی ؛ پیام های ۱۳۷ ؛ وقوع حریق به دفعات در ملک در کنار برنامه در شهر که مشکلات اهالی را در خصوص این پلاک ناایمن نشان می داد باعث گردید تا نهایتا بامداد امروز برابر رای قضایی و مصوبه کمیته رفع خطر ملک تخریب و ایمن سازی شود .

شهردار قلب طهران در پایان با اشاره به املاک ناایمن در سطح منطقه از شهروندان و اصناف درخواست کرد که نسبت به ایمن سازی ؛ مقاوم سازی و رفع خطر از املاک خود تسریع نمایند چرا که مدیریت شهری به هیچ عنوان از حق ایمنی در شهر نخواهد گذشت .

لازم به توضیح است که اهالی خیابان یزدی با تجمع در محل اجرای رای با تشویق های مکرر از اجرای طرح رفع خطر این ملک سپاسگزاری خود را از مدیریت شهری منطقه ۱۲ اعلام داشتند.

تعلیق روند بررسی پرونده‌های برج باغ/ افتتاح پل معلق آسمان

شهردار منطقه ۲ از تعلیق پرونده های برج باغ در منطقه ۲ خبر داد.

رسول کشت پوردر حاشیه بازدید رئیس و اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از پروژه های منتخب منطقه ۲ گفت : منطقه ۲ دارای باغات زیادی است که از سال‌های دور و در پی اجرای مصوبه برج باغ تعداد برج‌هایی که در قالب این مصوبه ساخته شده‌اند در منطقه به وفور دیده می‌شد، اما پس از لغو مصوبه برج باغ دیگر مجوزی در قالب برج باغ صادر نشده است.

وی با بیان این‌که حدود ۳۰ پرونده در مورد برج باغ در منطقه ۲ تشکیل شد که با ملغی شدن این مصوبه بررسی این پرونده‌ها که هر کدام در مراحل مختلف قرار داشتند نیز متوقف شد، اظهار کرد: ۱۱ مورد پرونده در مرحله صدور پروانه بوده‌اند که با لغو مصوبه برج باغ روند صدور نیز متوقف شده است و منتظر ابلاغیه شورای شهر تا از مصوبه جایگزین برج باغ مطلع شویم و در مورد آن در خصوص پرونده‌ها اعلام نظر شود و تقاضا داریم هرچه زودتر مقررات جایگزین باغات به مناطق اعلام شود تا به درخواست مردم پاسخ مناسبی دهیم.

شهردار منطقه ۲ در مورد ساختمان‌های ناایمن در منطقه ۲ نیز با بیان این‌که حدود ۲۰۰ ساختمان ناایمن براساس شاخص‌های ایمنی شناسایی شده‌اند که برای هر کدام از این واحدها تصمیماتی گرفته شده است، گفت: این ساختمان‌ها مدام پایش می‌شود اما برای اقدامات حقوقی و رفع خطر نیازمند دستورات جدی‌تری هستیم.

کشت پور در مورد پروژه‌های شاخص منطقه ۲ که به زودی افتتاح می‌شوند، اظهار کرد: علی‌رغم همه محدودیت‌های مالی توانستیم با تلاش همکارانمان تمامی پروژه‌های سطح منطقه را فعال کنیم و در حال حاضر پروژه غیرفعال در منطقه ۲ نداریم.

وی با بیان این‌که پل معلق آسمان به طول حدود ۲۵۰ متر با ارتفاع ۸۰ متر که منطقه پارک نهج‌البلاغه را به پردیسان وصل می‌کند به زودی افتتاح می‌شود، گفت: اولین مرکز مشارکت فکری شهروندان در زمین ۱۲۰۰ متری در چهار طبقه به زودی احداث می‌شود که مرکز فعالیت استارت‌آپ‌ها و آموزش‌های شهروندی خواهد بود.

شهردار منطقه ۲ با بیان این‌که پارک ۲.۵ هکتاری پردیس کوهستان و نیروگاه یک مگاواتی نهج‌البلاغه آماده بهره‌برداری است، اظهارکرد: بهزودی از سرای محله آسمان نیز بهره‌برداری خواهد شد و در فازهای بعدی پروژه‌های شاخص دیگرمان افتتاح می‌شود.

ساختمان های ناایمن پرتردد و پرخطر سطح منطقه ۵ شناسایی شد

شناسایی هزار و ۱۱۰  ساختمان ناایمن پرتردد و پر خطر سطح نواحی هفتگانه منطقه ۵  انجام شد و برای رفع خطرآن ها تمهیدات لازم انجام می شود.

 محسن اسدی شهردارمنطقه اعلام کرد رعایت اصول ایمنی در ساختمان ها برای پیشگیری از بحران و حفظ جان و امنیت شهروندان اهمیت خاصی دارد ، لذا با اقداماتی نظیر آموزش و ارتقای سطح فرهنگ ایمنی عموم و کاهش مخاطرات محیطی، شناسایی و ارائه راهکارهای مناسب ، برای رفع  خطر موارد ناایمن ساختمانی پرخطر و پرتردد سطح منطقه اقدام شده است.

اسدی گفت : با توجه به پدیده فرونشست ، فروچاله و وجود تأسیسات شهری مختلف در عمق زمین، پرونده صلاحیت  ایمنی ساختمان ها و اماکن پر خطر درنواحی هفتگانه تشکیل شد.

وی افزود : تاکنون هزار و ۱۱۰ ساختمان  بلند مرتبه و پرتردد با هدف بالا بردن ضریب ایمنی اماکن،  شناسایی و برای ۲۳۵ ساختمان ، پرونده صلاحیت ایمنی تشکیل واخطار رفع خطر سه ماهه ابلاغ شد و بعد از تشکیل کمیته رفع خطر ، برای ۴ مورد از ساختمان های برج نگین رضا، پاساژ طلا، بوستان و برج مینا دستور قضایی صادر شده است.

اسدی به فاکتور های ایمنی اولیه به سیستم فعال اعلان و اطفای حریق، درب حساس به دود و علائم راه های خروج و پله اضطراری اشاره کرد و گفت : ۲۰۹ مورد ساختمان ناایمن در ناحیه ۶ (محله آپادانا و بیمه) شناسایی و پرونده ایمنی ساختمانی برای آن ها تشکیل شد. همچنین شناسایی گودهای پر خطر رها شده و تشکیل  پرونده ایمنی برای آن ها، در دستور کار قرار دارد . اخطار نهایی به  بلوک های   و از فاز سوم اکباتان به منظور اصلاح ، تخریب موارد نا ایمن و رفع خطر با پی گیری اداره حقوقی از مرجع قضایی ابلاغ شده است.

وی گفت : محلات کن، حصارک و مراد آباد از نظر بافت و ایمنی ساختمانی ، تاب آوری کمی دارد که شناسایی  و اقدام رفع خطر آن ها در اولویت است.

حسینیان دبیر ستاد بحران منطقه نیز از مانورهای انبار نفت شهران ، مجتمع آیریک سنتر ، برج نگین رضا ، مدارس پیام و عصمت که با همکاری سازمان ژئو فیزیک دانشگاه تهران یاد کرد و افزود : با هدف آمادگی در مواقع بحران، مانورهای هدفدار، متفاوت و خاص با سناریوهای جدید وعملیاتی پیش بینی شده است .

جمع آوری پاتوق معتادان در خیابان نلسون ماندلا

شهرداری منطقه ۳ تهران اعلام کرد قطعه زمینی که شهروندان به دلیل تجمع معتادان و زنان خیابانی در آن شکایت می کردند، جمع آوری شد.

چندی پیش ساکنین واقع در خیابان نلسون ماندلا بعد از میرداماد اعلام کرده بودند که قطعه زمین مخروبه ای در نبش کوچه قبادیان شرقی رها شده تبدیل به پاتوق معتادین و زنان خیابانی شده است.

این شکایت مردمی مانند سایر نظرات و شکایات مردمی به شهرداری منطقه ۳ تهران ارجاع شد و امروز این نهاد اعلام کرد زمین مزبور پاکسازی شده است.

در همین رابطه وحید طلائی معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه ۳ اعلام کرد: جهت سالم سازی محیط زندگی شهری و ساماندهی مکان های بی دفاع و آسیب خیز، قطعه زمین رها شده درخیابان نلسون ماندلا که طی سالهای اخیر به محل اجتماع معتادان و زنان خیابانی مبدل شده بود پاکسازی شد.

وی از جمع آوری پاتوق معتادان در راستای ساماندهی و بهسازی فضاهای بی دفاع شهری خبر داد و گفت: طی درخواست های مکرر شهروندان و شکایات مردمی مبنی بر جمع آوری افراد معلوم الحال در قطعه زمین رها شده ای در خیابان  مذکور، با همکاری نیروی انتظامی، جمع آوری شد.

اجرای موفق بوستان خود اشتغالی بانوان محلات بریانک و هفت چنار

به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت بوستان خود اشتغالی بانوان محلات بریانک و هفت چنار با همکاری و مشارکت شهروندان منطقه ۱۰ و با حضور مصطفی موسوی مدیر کل هماهنگی، نظارت و پیگیری امور مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برپا شد.

با هدف افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد فرصت های شغلی و حمایت از کارآفرینان بوستان خوداشتغالی در موزه حیات وحش و آثار طبیعی هفت چنار برپا شد. در این برنامه جمعی از بانوان توانستند از فرصت پیش آمده برای فروش محصولات خود با ارائه انواع غذاهای سرد و گرم، شیرینی و دسر، محصولات هنری و فرهنگی، گل و گیاه طبیعی و  کسب درآمد استفاده کنند و در برگزاری این رویداد سهیم باشند.

همچنین بازدید اقشار مختلف شهروندان از موزه به صورت رایگان و  بهره مندی از برنامه ها و  سرگرمی های آموزشی، فرهنگی و هنری شاد و مفرح که در قالب بازی، مسابقه و نمایش فیلم با محوریت آموزش های شهروندی از دیگر فعالیت های تدارک دیده شده این برنامه بود که با استقبال شهروندان نیز همراه بود.

گفتنی است این بوستان به عنوان پیش زمینه ای برای اجرای فعالیت های شهرسازی مشارکتی صورت گرفت و در آینده نزدیک شاهد تحولاتی در محلات با اجرای برنامه های مشارکتی و بهسازی محیطی خواهیم بود.

پاکسازی ۳۲۴ هزارمترمربع از برچسب های تبلیغاتی معابر شمال شرق تهران

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از اجرای طرح پاکسازی برچسب های تبلیغاتی غیرمجاز خبر داد و گفت: در ادامه طرح نگهداشت شهر و سلامت و آراستگی هرچه بیشتر محیط شهری، دیوارنوشته های معابر شمال شرق تهران از تبلیغات غیرمجاز پاکسازی شد.

رضا معلم با اعلام این خبر گفت: در طرحی فوریتی و با همکاری عوامل اجرایی نواحی نه گانه محورهای اصلی و فرعی در سطح منطقه از برچسب های مازاد زدوده می شود.

معلم خاطرنشان کرد: این برچسب ها از سطح دیوارهای منطقه، کیوسک های روزنامه فروشی، درب منازل، پایگاه های تبلیغاتی، ایستگاه های اتوبوس و تاکسی و سایر نقاط در سطح منطقه حذف می شود.

معاون خدمات شهری در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا دیوارهای محلات مهران، مجیدیه شمس آباد، پاسداران، نارمک، تهرانپارس غربی، گلشن، شمیران نو، حکیمیه، قنات کوثر و ... از برچسب ها و تبلیغات مازاد و غیرمجاز پاکسازی شد.

بازگشت مردم به شهر با جشنواره خیابان محلی برای زندگی

جشنواره "خیابان ، محلی برای زندگی" هم زمان با دهه کرامت در نواحی ۴گانه منطقه۲۲ با استقبال با شکوه مردم برگزار شد.

 یکی از برنامه‌های محوری مدیریت شهری منطقه، احیای محله‌گرایی و تقویت روابط بین انسانی ست که در ماه‌های گذشته هر هفته جشنواره‌هایی با عنوان "خیابان ، محلی برای زندگی" در محلات مختلف منطقه۲۲ با حضور چشم گیر مردم برگزار می‌شود.

مدیریت شهری جدید بر این باور است که شهرداری و شورای شهر تنها دربرگیرنده ی زیرساخت ها و روساخت های عمرانی نیست و سلامت، تندرستی و شادابی اجتماعی شهروندان نیز جزو برنامه های اصلی مدیریت شهری است.

علی نوذرپور شهردار منطقه۲۲، طی سال‌هایی که فضای رو به رشد مجازی در خانواده و اجتماع وجود دارد، رسیدگی به مسائل اجتماعی را در اولویت اول برنامه های خود و شهروندان منطقه۲۲، قرار داده است.

نوذرپور در همین خصوص به بیان دغدغه‌ها و تصمیم‌گیری هایش برای برپایی جشنواره "خیابان ، محلی برای زندگی" پرداخت و گفت: در گام اول با پیاده‌روی در شهر و ملاحظه نزدیک و بی‌واسطه به واقعیات شهری پرداختم و در گام دوم به حضور مردم در خیابان اندیشیدم.

وی افزود: هر هفته یک خیابان عریض با همکاری راهنمایی و رانندگی برای ۳ الی ۴ساعت بسته می‌شود و با اطلاع‌رسانی که از سوی شورایاری محله صورت می‌پذیرد مادران به همراه فرزندان در خیابان حاضر می‌شوند و بچه‌ها تحت نظارت مادران به بازی می‌پردازند.

نوذرپور ادامه داد: این جشنواره بازی‌های مختلف سنتی و جدید را تجربه می‌کنند. خیابان برای مدت کوتاهی از خودرو خالی می‌شود و صرفاً افراد در آن حضور دارند و برای چند ساعت در اختیار افراد آن محل قرار می‌گیرد. همسایه‌ها در کنار یکدیگر با هم آشنا می‌شوند، حال هم را می‌پرسند، از احوال هم با خبر می‌شوند، احساسی شکل می‌گیرد و تعاملی برقرار می‌شود،حس خوبی ایجاد می‌شود، امکان آشنایی، شناخت و رفاقت و دوستی به‌وجود می‌آید، پیوندهای اجتماعی و همسایگی برقرار می‌شود. مردم با محیط خود ارتباط برقرار می‌کنند که تکرار و استمرار آن، حس تعلق خاطر به محله را فراهم می‌کند دلبستگی و علاقه‌مندی به محل، هزینه‌های نگهداشت محل را برای شهرداری کاهش می‌دهد و همچنین ظرفیت مشارکت مردم محله را در عمران و آبادی شهر فعال می‌سازد.

وی تصریح کرد: در کنار حضور زنان و فرزندان مابقی افراد محله نیز حضور دارند. اتفاقات دیگری در این اجتماع شکل می‌گیرد. زنان کار آفرین محله، محصولات و دستاوردهای خانگی خود را ارائه می‌دهند و مزد آن را از هم محله‌ای‌های خود دریافت می‌کنند و امکان این را می‌یابند که هنر خود را به همسایگان نشان دهند برخی از فعالیت‌های دیگر چون ارائه‌کنندگان صنایع غذایی همچون باقالی فروشان نیز به جذابیت مراسم می‌افزاید.

شهردار منطقه۲۲ در ادامه گفت: حضور شهردار و معاونین و مدیران در این جمع موردی امکان بررسی مسائل ومشکلات را به‌صورت رو در رو برای آنها ایجاد می‌کند، فاصله نیست و مردم می‌توانند خواسته‌ها و نیازهای محله خود را درحضور شهردار و سایر مسئولین مطرح کنند، در جمعی غیررسمی و صمیمانه مسائل گفته و توضیحات به آنها ارائه می‌شود و همه باور می‌کنند که در کنار هم با اعتماد به یکدیگر می‌توانند شهر و محله خود را بسازند و ضمن ایجاد محیطی شاد و پر بازی، اجتماعی محلی به‌وجود آورند.

نوذرپور تاکید کرد: برگزاری این جمع‌های محلی در هر هفته، بازگشت مردم به شهر را موجب می‌شود. در مدیریت منطقه ۲۲این اهتمام وجود دارد که در همه محله‌ها با همیاری و مشارکت مردم و شورایاری‌ها محله‌های شاد و صمیمی و پر بازی را ایجاد کند.