ساری - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: ۴۰ درصد ظرفیت پهنای باند استان خالی مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله طهماسبی صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران با بیاین اینکه مازندران بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که دو میلیون و ۵۸۹ هزار نفر مشترک تلفن همراه دارد  اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند استان ۱۸۰ گیگ است که اکنون از ۴۴ درصد ظرفیت آن استفاده می شود.

وی پهنای باند زیر بار استان را ۸۰ گیگ اعلام کرد و گفت: ۴۰ درصد از ظرفیت پهنای باند استان خالی مانده است.

طهماسبی تعداد کل سیم کارت های استان را هفت میلیون و ۶۲۱ هزار و ۴۸ فقره اعلام کرد و گفت: از این میزان چهار میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۰۷ سیم کارت فعال است.

وی تعداد شهرهای دارای پوشش نسل ۲، ۳ و ۴ را ۵۸ شهر بیان کرد و گفت: تعداد روستاهای دارای پوشش تلفن همراه را دو هزار و ۳۴۸۰ درصد برشمرد و گفت: همچنین دو هزار و ۷۵ روستا نیز دارای اینترنت ای دی اس ال ۷۱ درصد است و تعداد روستاهای برخودار از اینترنت بیسیم هزار و ۶۰۵ روستا و تعداد روستاهای دارای ارتباط سه هزار و ۶۲۲ روستا معادل ۱۰۰ درصد است.

طهماسبی ادامه داد: تعداد روستاهایی که با رومینگ از اینترنت بهره مند می شوند هزار و ۵۳۹ روستا معادل ۵۳ درصد و تعداد دفاتر پیشخوان دولت روستایی ۵۳۲ دفتر و تعداد روستاهای بهره مند شده از دستگاه ای تی ام ۴۸ روستااست.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با بیان اینکه ۹۱۹ هزار پورت اینترنت پرسرعت در استان داریم گفت: ۱۵ درصد استان از پورت اینترنت پرسرعت استفاده می کنند.

وی ضریب نفوذ اینترنت ثابت را ۱۵ درصد و اینترنت همراه را ۶۴ درصدبرشمرد.

طهماسبی، از برگزاری ۶۰ رویداد استارتاپی در استان خبر داد و گفت: ۵۰ گروه استارتاپی از این رویدادها استخراج شده و از این تعداد پنج گروه مربوط به مازندران بوده است و شاهد افزایش ۳۰ درصد کسب و کارهای اینترنتی در این بخش هستیم و رتبه هفتم کشور را دارا هستیم.