به گزارش خبرنگار مهر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ایران در هجدهمین دوره بازی های آسیایی اندونزی است ساعت ۱۹:۰۰ امروز به این کشور پرواز می کند. سجادی بعدازظهر امروز و پیش از سفر خود در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها درباره شرایط کاروان اعزامی پاسخ داد.
وی درباره اینکه روز گذشته عنوان کرده بود ۹۷ ورزشکار در بخش بانوان به اندونزی می روند در حالی که پیش از این آمار ورزشکاران زن ۱۰۵ نفر بودند، گفت: اجازه بدهید آمار دقیق را روز جمعه و بعد از ثبت نام نهایی کاروان اعلام می کنیم. ممکن است این آمارها مقداری کم و زیاد شود. اولین کاری که در اندونزی انجام می دهیم ثبت نام نهایی تمام کاروان است. در نهایت آماری به دست می آید که به ازای آن روزانه از ما پول می گیرند.
وی افزود: بانوان ایران در ۲۲ رشته شامل تیر و کمان، بدمینتون، بسکتبال ۳ نفره، دوچرخه سواری، سوارکاری، شمشیر بازی، کبدی، کاراته، کوراش، جوجیتسو، جودو، پنچاک سیلات، سامبو، ووشو، اسکوواش، تنیس روی میز، تکواندو، دوومیدانی، قایقرانی، تیراندازی، تنیس و سنگ نوردی حضور خواهند داشت.
سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی درباره گلایه بعضی از روسای فدراسیون ها درباره انتخاب علیزاده به عنوان سرپرست کاروان گفت: کاروان یک سرپرست دارد و آن هم بنده هستم، علیزاده نماینده بنده است.
وی در خصوص اینکه گلایه بعضی ها از این است که چرا از دل فدراسیون ها کسی در کادر سرپرستی انتخاب نشده، گفت: فدراسیون که نمی تواند دو کار انجام بدهد. آنها باید کنار تیم خودشان باشند. ضمن اینکه آقای علیزاده هم تجربه زیادی در بازی های مختلف از جمله بازی های دانشجویان دارد. ما که آدم بیگانه ای را نیاورده ایم.
در ادامه سجادی درباره اینکه پیش بینی شما در مورد تعداد مدال های کاروان ایران در این دوره از بازی ها چیست؟ گفت: ما در جلسات ستاد کل با تک تک فدراسیون ها جلسه داشته ایم. مسئول فنی در این ارتباط فدراسیون ها هستند و آنها در این جلسات، پیش بینی خود را نوشته اند.
سجادی در پاسخ به این سوال که چرا بعضی از رشته ها مثل دوچرخه سواری و بسکتبال، لیست نهایی خود را اعلام نمی کند، اظهار داشت: آنها خودشان لیست را می دادند و ملاحظه اردونشینان را می کنند. تمام رشته ها لیست خود را نهایی کرده اند و ما هم امروز عازم اندونزی می شویم.
وی در پاسخ به این سوال که کدام فدراسیون ها کمتر از سهمیه خود در بازی های آسیایی نماینده دارند، تأکید کرد: چند فدراسیون از جمله بوکس و ووشو کمتر از سهمیه ای که اعلام کرده بودیم ورزشکار می فرستند.
سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی درباره اینکه آیا ممکن است برنامه سفر بعضی از رشته ها تغییر کند، ادامه داد: تغییر که زیاد داشته ایم و یکی از سختی های کار ما نیز همین است.
سجادی در خصوص نحوه اهدای پاداش ها به مدال آوران دراندونزی تصریح کرد: ما پیش بینی دو مراسم در روزهای عید قربان و عید غدیر را کرده ایم و کسانی که تا آن تاریخ مدال آورده باشند در این مراسم پاداش خود را دریافت می کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وضعیت فعلی اقتصادی کشور کاروان ایران بسیار گسترده به اندونزی اعزام می شود، یادآور شد: اعزام تمام رشته ها، کارشناسی شده است. حالا که همه دارند می روند و باید دعا کنیم که موفق باشند. اهداف اعزام از قبل مشخص بوده است.
سجادی در خصوص اینکه پیش بینی شخصی خودش از تعداد مدال های این دوره از بازی ها چیست؟ گفت: به نظرم مجموعه مدال ها نسبت به دوره قبل بیشتر و مرغوبیت آن هم بهتر است.
سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی درباره اینکه گفته می شود کمیته ملی المپیک اصرار داشته تیم فوتبال زیر ۲۳ سال ایران به جای تیم زیر ۲۱ سال عازم اندونزی شود، خاطرنشان کرد: خیر؛ ما چنین حرفی نزدیم. حتی آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال هم به جلسه ستاد عالی آمد. همه تأکید داشتند تیم زیر ۲۱ سال به مسابقات آسیایی برود تا بتواند در مقدماتی المپیک موفق باشد. آقای تاج کشورهای دیگر را مثال زد که چند دوره تیم زیر ۲۱ سال خود را به بازی های آسیایی اعزام کردند. قرار نبود تیم زیر ۲۳ سال به بازی های آسیایی برود و کسی هم اعتراضی نکرده است.
وی در باره اینکه مسعود سلطانی فر وزیر ورزش اعلام کرده بالاترین هدف ایران کسب جایگاه چهارمی در اندونزی است، یادآور شد: آقای وزیر هم نظرش را گفته است و این سوال را نباید از من بپرسید. اتفاقاً بنده هنگام این مصاحبه کنار آقای وزیر بودم که ایشان گفت هدفمان کسب عنوان چهارم به بعد است. ایشان نگفتند فقط باید چهارم شویم.
سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه دغدغه شما در آستانه اعزام به اندونزی چیست؟ گفت: مدیری که دغدغه نداشته باشد یعنی خواب است. کارهای مشخص می باشد. ما هر هفته با کادر سرپرستی جلسه داشته ایم. یک بخشی از کارها مربوط به ماست که سازماندهی شده و بخش دیگر مربوط به میزبان است.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا ممکن است میزبانی اندونزی دردسرهایی برای تیم ها در پی داشته باشد؟ گفت: سعی کرده ایم مشکلات را حل کنیم و حتی با آنها (مسئولان برگزاری اندونزی) بحث هم کرده ایم. در جلسه مقدماتی در بیشکیک هم صحبت ها یی داشته ایم و خیلی جاها به آنها ایده می دادیم. اندونزی کشوری است که خیلی وقت است رویداد بزرگی را میزبانی نکرده است. کشورهایی که میزبانی های زیادی داشته اند نظیر کره جنوبی، ژاپن و چین نباید دغدغه داشته باشند ولی اندونزی از سال ۱۹۶۲ به این طرف، میزبانی نداشته و فقط یک دوره بازی های ساحلی را برگزار کرده است که حجم آن قابل مقایسه با بازی های آسیایی نیست.
وی خاطرنشان کرد: ضمن اینکه مسابقات در اندونزی پراکنده و گسترده است و مدیریت کردن این پراکندگی دشوار است اما ما همه را سازماندهی کرده ایم و می دانیم چه کار کنیم.
سجادی در پایان و در پاسخ به سوالی مبنی بر مشکل تیم ها برای استفاده از سالن های تمرینی در اندونزی و دلیل برپایی اردوی تیم هندبال در مالزی تصریح کرد: دلیل برگزاری اردوی هندبال در مالزی چیز دیگری است. قرار بود روز چهاردهم ورودی تیم ها به دهکده بازی ها باشد اما این تاریخ به نوزدهم تغییر یافت. این در حالی است که هندبال پیش از این برای روز شانزدهم بلیت گرفته بود و امکان تغییر وجود نداشت. وقتی این تاریخ عوض شد بنده بلافاصله آقای رحیمی رئیس فدراسیون هندبال را صدا زدم و گفتم بهتر است به جای اینکه در اندونزی اردو بزنید این چند روز را به کوآلالامپور بروید. ان شاءالله این تیم بیستم به جاکارتا می آید.