مشهد-عضو هیئت علمی دانشگاه رضوی گفت:پیروزی جریان مقاومت در جنگ ۳۳ روزه مقابل رژیم اشغالگر قدس موجب مطرح شدن تشیع در جهان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد ابراهیم روشن ضمیر صبح شنبه در نشست بین‌المللی «پیش به سوی قدس» که با حضور جمعی از خانواده‌های شهدای لبنانی و شهدای مدافع حرم در حرم رضوی برگزار شد اظهار کرد: خداوند متعال در ۸ سال دفاع مقدس ایستادگی و استقامتی را به مردم ایران عطا کرد که همین موضوع باعث شد تا مقابل رژیم بعث عراق به پیروزی دست یابیم.

وی افزود: همین الگو باعث شد تا رزمندگان مقاومت بتوانند در جنگ ۳۳ روزه مقابل اسرائیلی ها مقاومت کرده و به پیروزی برسند و این اقدام در آن زمان نفجاری را در جهان به وجود آورد که نام شیعه در جهان پراکنده و این افتخار برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

استاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی تاکید کرد:شرط تحقق وعده‌های الهی در برابر دشمنان استقامت، تحمل سختی‌ها و مشکلات است و در شرایط فعلی ما در مسیر استقامت و ایستادگی در برابر استکبار با سختی‌های بسیاری مواجه هستیم که این شرایط به هیچ وجه با گذشته قابل مقایسه نیست.

روشن ضمیر گفت: پس از پایان جنگ ۳۳ روزه من در آفریقای جنوبی ساکن بودم و شرایط به‌گونه‌ای بود که مساجد از ما دعوت می‌کردند تا درباره شیعه و حزب الله صحبت کنیم این در حالی بود که پیش از آن مانع حضور ما در مساجد اهل سنت می‌شدند. 

وی تاکید کرد: در حال حاضر این امکان فراهم شده تا تشیع خارج از مرزهای ایران تبلیغ شود در حالی که در پیش از این شیعه شناخته شده نبود.