به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر میترا امینی با اشاره به شرکت دانشجویان نخبه علوم پزشکی در این المپیاد، رسالت اولیه برگزاری این المپیاد را ایجاد فضای رقابتی سالم در بین دانشجویان علوم پزشکی دانست.
وی اظهار داشت: در دوره های گذشته برگزاری المپیاد تلاش اولیه بر آن بوده که برنامه های درسی که به طور معمول به دانشجویان آموزش داده نمی شد در این المپیاد علمی مورد بحث و بررسی قرار گیرد که همین امر موجب ارتقای فرهنگ کارگروهی و گسترش ارتباطات اجتماعی دانشجویان خواهد شد.
امینی به حضور داوران با تجربه در این المپیاد اشاره کرد و افزود: دلیل استفاده از این داوران که از اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور هستند در فرآیند طراحی سئوال آزمون این المپیاد این است که سطح سئوالات المپیاد علمی بالاتر از سطح بقیه آزمونهاست و دانشجویان با پاسخ به این سئوالات، سطح به خاطر آوردن، یادآوری، حل مسئله و قدرت تجزیه و تحلیل خود را به طور کامل می سنجند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: تمام تلاش دست اندرکاران این المپیاد برگزاری آزمونی است که بتواند مهارت های تفکر و حل مسئله را در دانشجویان مورد ارزیابی قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه هدف از شرکت در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برد و باخت نیست، افزود: از المپیاد نهم به بعد برای دانشجویان شرکت کننده یک برنامه ارائه محصول قرار دادیم تا آنها علاوه بر شرکت در رقابت، با کمک اساتید خود یک محصول و پروژه هم آماده کنند تا در آینده از این طرحها جهت ارتقای توان علمی کشور استفاده شود.