یاسوج- مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: فروش محصولات تولیدی و دست ساخته های زنان به صورت دیجیتالی یکی از راههای درآمدزایی برای بانوان است.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا نظری‌پور کیایی بعدازظهر چهارشنبه در نشست کارگروه مشترک بانوان و خانوانواده و اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: محصولات تولیدی و صنایع دستی می تواند منبع درآمد مناسی برای بانوان باشد و در این مسئله مهمترین امر ایجاد بازار  فروش است.

وی راه‌اندازی بازارچه‌های موقت و دائمی را یکی از راههای عرضه محصولات عنوان کرد و گفت: در این بازراچه ها بانوان می توانند بدون واسطه تولیدات و صنایع دستی خود را به فروش برسانند و این امر می تواند نقش مهمی در اقتصاد خانواده به خصوص برای زنان سرپرست خانوار داشته باشد.

نظری پور کیایی سیاست امور زنان و خانواده وزارت کشور را غیرسیاسی، فراجناحی و فرابخشی عنوان کرد و گفت: دفاتر استانی باید با تعامل سازنده با دستگاه‌های اجرایی، مشکلات بانوان را حل کنند.

وی تصریح کرد: جامعه با تعامل سازنده و نگاه فراجنسیتی می تواند توسعه سریعتری را تجربه کند و این امر به پیشرفت یک جامعه منجر می شود.

مشاور وزیر کشور با اشاره به پیشگامی برخی استانها در سپردن مسئولیتهای ویژه به بانوان یادآور شد: استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از سیستان و بلوچستان و خوزستان سومین استانی است که یک زن در آن به عنوان فرماندار منصوب شده است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای استان اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد با ظرفیت‌های مطلوب و پتانسیلهای ویژه می‌تواند در شبکه شهر خلاق باشد.

نظری پور کیایی شهر اصفهان را به دلیل تنوع صنایع دستی و شهر رشت را به دلیل تنوع غذایی از شهرهای عضو شبکه شهر خلاق عنوان کرد.

وی افزود: همچنین یونسکو شهرهای انزلی و اصفهان را به عنوان شهر دوستدار کودک انتخاب کرده و شهرهای این استان نیز با توجه به پتانسیلها می تواند به عنوان شهر دوستدار کودک انتخاب شود.