مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد گفت: دوره آموزشی و معرفت‌افزایی «معرفت رضوی» با حضور ۵۰۰ دانشجوی منتخب این دانشگاه ۲۷ مردادماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، رضا نصیری گفت: دوره آموزشی «معرفت رضوی» به مدت ۲۰ روز در شهرهای نیشابور و مشهد با حضور ۵۰۰ دانشجوی منتخب این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره بر اساس رویکرد جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و باتوجه به سند راهبردی فرهنگی این دانشگاه طراحی شده است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف از برگزاری این دوره‌ آموزشی ارتقا سطح معرفتی دانشجویان دانشگاه است.

نصیری با بیان اینکه عمق بخشیدن به معرفت دینی میان دانشجویان در دستور کار فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد قرار دارد، عنوان کرد: امیدواریم دانشجویان با شرکت در این دوره‌ها، بینشی توحیدی در آینه معرفت رضوی پیدا کنند.