هادی خناری نژاد گفت: دادن تنها چهار سهمیه به ژیمناستیک ظلم در حق این رشته بود اما از ملی پوشان می خواهم با تمام توان و بدون استرس مسابقه بدهند تا در پایان بازیها از خودشان راضی باشند.

هادی خناری نژاد ملی پوش ژیمناستیک در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تیم اعزامی این رشته به بازیهای آسیایی گفت: می توانم بگویم تیم اعزامی به بازیهای آسیایی تیم جوانی است که سه نفر آنها اولین حضورشان در بازیها را تجربه می کنند. به نظرم با توجه به سختی کار و شرایط موجود در بخش تیمی حفظ همان جایگاه هشتمی برای ما نتیجه خوبی باشد و کسب نتیجه ای بهتر دشوار است. در بخش انفرادی هم به نظرم تنها کسی که شانس کسب مدال دارد سعیدرضا کیخاست.

وی افزود: اگر جزئی تر بخواهم عنوان کنم، ما در شش وسیله دو فینالیست را خواهیم داشت چرا که ۲۴ نفر در  شش وسیله به فینال می روند. در تک وسیله باید ببینیم ملی پوشانمان در مرحله مقدماتی چه عملکردی خواهند داشت. برخی انتظارها برای فینالیست شدن مدنی در پرش خرک، کهنی در دار حلقه و خسرونژاد در پارالل وجود دارد. البته کار خسرونژاد بسیار سخت است چرا که آسیایی ها در این وسیله بسیار قوی هستند.

کاپیتان سالهای طولانی ژیمناستیک ادامه داد: در رشته ژیمناستیک شرایط مسابقه بسیار تعیین کننده است. دهم هاست که همه چیز را تعیین می کند و افت های هر ژیمناست تاثیرگذار است. ژیمناستهای ما باید دقت کنند برنامه ها را کامل انجام دهند و نباید افت بدهند. باید منطقی بود و توقع زیاد از این تیم نداشت. شرایط مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی با هم فرق دارد. ورود کلیه ورزشکاران از رشته های مختلف و حتی نتایج آنها می تواند باعث استرس بیشتر  شود. به ویژه اینکه توجه رسانه ها به بازیهای آسیایی به مراتب بیشتر هستند و همه روی نتایج و عملکرد ورزشکاران تمرکز کرده اند.

ژیمناستها در این چند روز به وسایل ژیمناستیک محل بازیها عادت کنند

خناری نژاد در پاسخ به این سوال که آیا تفاوت لوازم ژیمناستیک غیراستاندارد در داخل کشور با تجهیزات موجود در محل برگزاری بازیهای آسیایی ژیمناستها را شوکه نمی کند گفت: پس از بازیهای آسیایی اینچئون بود که در مصاحبه ام گفتم در پیست های غیر استاندارد تمرین کرده ام و برای همین در حرکت آخرم تاثیرگذار بود. من با همان شدتی که در تمرینات داخل کشور بارها تکرار کرده بودم کار کردم و باعث شد پرت شوم. معمولا ما زیمناستها در چنین رقابتهایی در ۳-۴ روز فرصت تمرین روی حرکات زمینی تمرین نمی کنیم و همین روی نتیجه ما اثرگذار است. چاره ای هم نداریم.

وی ادامه داد: در ژیمناستیک حتما باید به وسایل عادت داشته باشی، اگر دستت یک سانت حرکت کند در امتیازت تغییر بزرگی می دهد. به ملی پوشان توصیه می کنم و از آنها می خواهم به این چیزها فکر نکنند. دراین چند روز با تمرکز کافی روی وسایل کار کرده تا به انها عادت کنند.

ملی پوش ژیمناستیک در خصوص مصدومیت خود و از دست دادن بازیهای آسیایی عنوان کرد: تمام تمرکزم در نزدیکی مسابقات با وجود مصدومیت های قدیمی این بود که بتوانم خوب تمرین کنم و در مسابقات مدال کسب کنم. با مشکل آپاندیس و عمل جراحی ام تصمیم گرفتم به خاطر جوانان از تیم کنار بکشم. بررسی کردم و دیدم بهتر است تنها به خاطر فینالیست شدن به جاکارتا نروم چرا که با این وضعیت جسمانی نمی توانستم مدال کسب کنم. شاید به بازیها می رفتم و حتی مبلغی پاداش هم برایم در نظر گرفته می شد اما تصمیم گرفتم فرصت را به جوان ترهایی بدهم که آینده ساز هستند و باید کسب تجربه کنند.

ملی پوشان به فکر امتیاز تیمی نباشند

خناری نژاد با اشاره به لزوم حضور روانشناس در تیم ملی ژیمناستیک گفت: اگر آمار تیم های دیگر را بگیرید می بینید که دو تا سه مربی از فیزیوتراپ گرفته تا روانشناس در کنار ملی پوشان حضور دارند. باید از فدراسیون پزشکی ورزشی واقعا تشکر کرد که این قدر فعال است چرا که چند پزشک از ۷ صبح تا ۱۲ شب به همه تیم ها خدمات ارائه می کنند ولی معتقدم هر تیم باید پزشک و روانشناسی جداگانه داشته باشد.

وی در خصوص اختصاص تنها ۴ سهمیه به ژیمناستیک عنوان کرد: معتقدم در حق ژیمناستیک ظلم شد. همه تیم ها ۵ نفره هستند و ما چهار نفره. همین یک نفر تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه دارد چرا که ممکن است ورزشکاری روی سه وسیله خوب باشد و روی سایر وسیله ها خیلی  قدرتمند کار نکند. مثل این است که در دوی ۱۰۰ متر حریفانت در نقطه آغاز ۲۰ متر از تو جلوتر باشند. از همینجا به ملی پوشان می گویم که اصلا به فکر امتیاز تیمی نباشند و بدون استرس تنها کار خودشان را کنند.

ملی پوش ژیمناستیک در پاسخ به این سوال که آرزوی شما برای ژیمناستهای اعزامی به بازیهای آسیایی چیست گفت: من آرزو می کنم که ملی پوشان از خودشان راضی باشند. من در آن شرایط بوده ام و حسرت های زیادی خورده ام. آرزو می کنم هر چهار ژیمناست ما وقتی از وسیله ها پایین می آیند از خودشان راضی باشند. همیشه مثالی برای دوستانم می زنم می گویم الان دیگر نباید به شما گفت موفق باشی باید به شما گفت خوش شانس باشی چون همینکه امروز در این رقابت حضور دارید یعنی موفق بوده اید. مردم شما و شرایط سخت شما را درک می کنند و قدردان تلاش هایتان هستند. امیدوارم تیم ملی ژیمناستیک به نتیجه قابل قبولی در بازیهای آسیایی دست پیدا کند.