شهرکرد- وجود جاذبه های گردشگری بیشمار و خنکی هوا در استان چهارمحال و بختیاری بسترساز افزایش ورود گردشگر و مسافر داخلی و خارجی به این استان شده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: استان چهارمحال و بختیاری در جنوب غربی کشور در ارتفاعات زاگرس قرار گرفته است. این استان دارای بیش از ۲۵۰ جاذبه گردشگری شناخته شده و مطرح است که هر ساله مسافران و گردشگران بسیاری برای دیدن این جاذبه های گردشگری راهی این استان می شوند.

چهارمحال و بختیاری استانی کوهستانی است که هر شهرستان آن جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوانی را در دل خود جای‌داده است که در این میان شهرستان کوهرنگ، شهرستان سامان و شهرستان بروجن از جذابیت بالایی برخوردار بوده و فصل بهار و تابستان فرصت بسیار خوبی برای مشاهده جاذبه های تاریخی و گردشگری این منطقه است.

این استان دارای رودخانه، جنگل، چشمه و آبشارهای فراوان، بناهای تاریخی، قبرستان‌های تاریخی، سیاه‌چادرهای عشایر و... است.

جاری بودن رودخانه های بزرگی همچون زاینده رود، کارون، بازفت، خرسان و... از ظرفیت های گردشگری این استان است که موجب ایجاد ظرفیت های گردشگری شده است.

گرم شدن بی سابقه هوا در بیشتر نقاط کشور در تابستان سالجاری، مسافران بسیاری این استان را به علت پایین بودن دمای هوا نسبت به سایر نقاط کشور مقصد گردشگری خود تعیین کرده اند.

 هم اکنون مسافران بسیاری در نقاط مختلف این استان از جمله شهرکرد، بروجن، بلداجی، کوهرنگ اقامت کرده اند و از آب و هوای خنک و جاذبه های این استان لذت می برند.

ورود گردشگران به چهارمحال و بختیاری ۸ درصد افزایش داشته است

معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری در این زمینه اظهار داشت: ورود گردشگران به استان چهارمحال و بختیاری در سالجاری هشت درصد افزایش داشته است.

حیدر صادقی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود شش میلیون گردشگر به چهارمحال و بختیاری وارد شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد رشد نشان می دهد.

معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال  بختیاری افزود: از مجموع گردشگران ورودی به چهارمحال و بختیاری ۴۲۰ هزار نفر در این استان اقامت داشته اند.

صادقی تصریح کرد: بیشترین گردشگران ورودی به چهارمحال و بختیاری از استان های اصفهان، تهران، خوزستان، البرز و یزد هستند.

وی تصریح کرد: در سالجاری بیش از سه هزار گردشگر خارجی به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند.

معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال  بختیاری عنوان کرد: ورود گردشگران خارجی به استان چهارمحال و بختیاری چهار درصد رشد داشته است.

بیشترین مسافران داخلی و خارجی در شهرستان های کوهرنگ، بروجن، شهرکرد و سامان اقامت داشته اندرئیس اتحادیه هتل داران چهارمحال و بختیاری نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اقامت مسافران در چهارمحال و بختیاری افزایش داشته است.

فریدون رئیسی افزود: بیشترین مسافران داخلی و خارجی در شهرستان های کوهرنگ، بروجن، شهرکرد و سامان اقامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در شهرستان کوهرنگ چهار هتل فعال در بخش اقامت مسافران و  گردشگران فعالیت می کنند.

رئیس اتحادیه هتل داران چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مسافران بسیاری از کشور های اروپایی در سالجاری به شهرستان کوهرنگ سفر کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۰ هتل و مهمانسرا در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ظرفیت های تخت های هتل ها چهارمحال و بختیاری بیش از ۸۰۰ تخت است.

در حال حاضر مسافران بسیاری در شهرهای شهرکرد(پارک معلم و پارک تهلیجان)، بروجن(منطقه گردشگری سیاسرد) و امامزاده حمزه بلداجی اقامت با چادر را انتخاب کرده اند و مسافران این مناطق بیشتر از سایر مناطق دیگر است.

یک مسافر خوزستانی که در پارک معلم شهرکرد اقامت کرده بود در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امکانات این پارک جوابگوی مسافران و گردشگران نیست.

حسن امیری بیان کرد: تعداد سرویس های بهداشتی و محل های شستشوی ظروف در این پارک بسیار کم است و جوابگوی نیاز مسافران نیست.

وی بیان کرد: افزایش خدمات گردشگری موجب رضایت مسافران در این شهر می شود.

وی بیان کرد: باید تمهیدات و خدمات بیشتری برای ارائه به مسافران در این منطقه در نظر گرفته شود.

این مسافر خوزستانی در ادامه بیان کرد: چهارمحال و بختیاری در تابستان آب و هوای خنکی دارد و مهمترین دلیل سفر به این استان بهره مندی از آب و هوای خنک و مشاهده جاذبه های گردشگری این شهرستان بوده است.

شهرستان سامان به علت خروشان بودن رودخانه زاینده رود و وجود پل های تاریخی و باغات گسترده میوه یکی از مهمترین مقصد های گردشگری مسافران در این استان به شمار می رودشهرستان سامان به علت خروشان بودن رودخانه زاینده رود و وجود پل های تاریخی و باغات گسترده میوه یکی از مهمترین مقصد های گردشگری مسافران در این استان به شمار می رود.

کمال اکبریان فرماندار شهرستان سامان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش ورود مسافر و گردشگر به شهرستان سامان، اظهار داشت:  افزایش ورود مسافر و گردشگر به شهرستان سامان موجب رونق بازار و افزایش درآمد مردم منطقه شده است.

وی افزد: بیشترین مسافران شهرستان سامان از پل تاریخی زمانخان بازدید کرده اند.

وی بیان کرد: سطح آب رودخانه زاینده رود افزایش یافته و خروشان شدن این رودخانه موجب جذابیت و زیبایی رودخانه زاینده رود شده است.

فرماندار شهرستان سامان تصریح کرد: خروجی آب از سد زاینده رود به مدت ۱۰ روز افزایش یافته که موجب پر آب شدن رودخانه زاینده رود شده است.