بوشهر- مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: وانمند سازی و خودکفایی محرومان مهم‌ترین اولویت کاری کمیته امداد است و در این راستا از همه دستگاه‌ها و سازمان‌های حمایت گر کمک می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی ظهر یکشنبه در نشست با مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان بوشهر  به نگاه و رویکرد کمیته امداد به مناطق محروم اشاره کرد و اظهار داشت: توانمند سازی و خودکفایی محرومان مهم‌ترین اولویت کاری کمیته امداد است و در این راستا از همه دستگاه‌ها و سازمان‌های حمایت گر کمک می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه خیلی از فعالیت‌های کمیته امداد و سازمان اوقاف در کمک به نیازمندان مشترک است افزود: این برنامه‌ها و فعالیت‌ها مشترک در زمینه‌های فرهنگی، قرآنی، کمک هزینه ازدواج نیازمندان، اهدای جهیزیه، اطعام ایتام و اهدای بسته تحصیلی به دانش آموزان نیازمند اجرا می‌شود.
لطفی با بیان اینکه منابع کمیته امداد برای کمک به نیازمندان محدود است بیان کرد: برای خدمات رسانی خوب و با کیفیت به محرومان، نیاز است از پتانسیل‌های سایر سازمان‌ها و ارگانها از جمله اوقاف و امور خیریه استان که تعامل خوبی با کمیته امداد دارد در جهت خدمت رسانی به قشر نیازمند استان استفاده کنیم.
مدیر کل کمیته اداد استان بوشهر با بیان اینکه اوقاف و امور خیریه نهادی است که همواره در جهت ترویج و توسعه شعائر اسلامی جامعه تلاش می‌کند، گفت: اگر وقف در حوزه خدمت رسانی به محرومان ونیازمندان جامعه گسترش پیدا کند بسیاری از مشکلات و محرومیت‌ها از بین می‌رود.
در این دیدار حجت الاسلام محمد رضا اسماعیل پور ضمن ابراز خرسندی از همکاری و تعامل کمیته امداد و سازمان اوقاف و امور خیریه، در جهت رفع مشکلات نیازمندان، آمادگی خود را به منظور همکاری در طرح‌های مشترک کمیته امداد اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد نهادی خدمت رسان و امین مردم است، بیان کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در راستای استفاده از ظرفیت‌های مختلف به منظور ترویج سنت حسنه وقف اقدامات متعددی را انجام می‌دهد.
حجت الاسلام اسماعیل پور با اشاره به هم افزایی امکانات و توانمندی‌های دو دستگاه برای ارائه خدمات مؤثر به نیازمندان، خاطر نشان کرد: کمک به ازدواج جوانان نیازمند، اهداء جهیزیه، اهداء سبد غذایی به نیازمندان و مباحث فرهنگی از جمله طرح‌های مشترک بین این دو نهاد است.
شایان ذکر است در این دیدار بنا شد در آستانه فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بسته‌های تحصیلی از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه بین دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد توزیع شود.