اندیمشک - فرماندار اندیمشک گفت: مهار آتش‌سوزی جنگل‌های اندیمشک که در مناطق سخت گذر کوهستانی به وقوع پیوست، موفق‌آمیز بوده و شعله‌های آتش مهار شد.

پیمان جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تائید خبر آتش‌سوزی جنگل‌های بخش الوار گرمسیری اندیمشک عنوان کرد: پس از اطلاع از آتش‌سوزی نیروهای امدادی برای اطفای حریق به محل آتش‌سوزی اعزام شدند.

وی با بیان اینکه محدوده سخت‌گذر در بخش الوار گرمسیری متاسفانه دچار حریق شد، افزود: جنگل‌های بلغه، پس‌خور و مناطق حومه متاسفانه درگیر آتش‌سوزی شدند که با تلاش نیروهای اعزامی و علاقه‌مندان به طبیعت شعله‌های آتش فروکش کرد.

فرماندار اندیمشک با اشاره به جدال نیروهای منابع طبیعی، شهروندان منطقه و علاقه‌مندان به محیط زیست در مهار آتش‌سوزی جنگل‌های اندیمشک، تصریح کرد: برنامه‌ریزی و تلاش‌ها موفق‌آمیز بوده و شعله‌های آتش مهار و حریق خاموش شد، اما به دلیل نگرانی از احتمال وقوع حریق مجدد با توجه به گرمای هوا نیروها در محل حضور دارند.

وی گفت: یکی از چالش‌های مهم در ارتباط با اطفای حریق در جنگل‌های منطقه الوار گرمسیری اندیمشک سختی گذر و کوهستانی بودن منطقه محسوب شده که با تلاش و برنامه‌ریزی انجام شده نیروهای اعزامی توانستند شعله‌های حریق را مهار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ۸۰ هزار هکتار جنگل در شهرستان اندیمشک وجود دارد که بیش از یک‌هزار هکتار از اراضی آن در سال‌های گذشته دچار حریق شده‌اند.