کرمانشاه_ اظهارات مسئولان در مورد آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده حاکی از تخریب واحدهای تازه‌ساز، کدورت آب شرب و تامین سوخت این مناطق است.

به گزارش خبرنگار مهر، شدت زلزله ۵.۹ ریشتری بامداد امروز در تازه آباد به حدی بود که در شهرهای اطراف هم احساس شد؛ این زلزله تلفات انسانی هم داشت و سه تن از هم‌استانی‌ها در کرمانشاه جان باخته و ۲۴۱ نفر مصدوم شدند.

این زلزله در شهر کرمانشاه هم احساس شد و بنا بر اعلام فرماندار کرمانشاه این زمین لرزه هیچ خسارت جانی و مالی در این شهر در پی نداشته است.

هیچ آسیبی به تاسیسات پالایشگاه نفت این شهر وارد نشده است

مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه زلزله ۵.۹ ریشتری امروز هیچ آسیبی به تاسیسات پالایشگاه نفت این شهر وارد نکرده است، اظهار داشت: هیچ مشکلی برای تامین بنزین و دیگر سوخت‌های مورد نیاز مردم استان نداریم و تولیدات پالایشگاه ادامه دارد.

وی افزود: به محض وقوع زلزله ، تمام تیم های امدادی و عملیاتی شرکت پالایش نفت کرمانشاه به حالت آماده باش درآمدند و کلیه سیستم‌ها و تاسیسات پالایشگاه را چک کردند.

تخریب واحدهای تازه‌ساز

شهاب نادری نماینده مردم اورامانات مجلس شورای اسلامی هم در گفتگوی رادیویی اظهار داشت: خسارات برآورده شده بر طبق گزارش ارائه شده از سوی فرمانداران تاکنون خسارات کلی بوده است.

وی افزود: علی رغم اینکه چندین بار به مسئولین اعلام می‌کنیم که فکری به حال راه ها و جاده های منطقه اورامانات داشته باشند اما تاکنون اقدامی نشده و جاده ها آسیب فراوانی دیده اند.

نادری تصریح کرد: واحدهایی که جدیدا ساخته شده اند خسارت جدی دیده اند علی رغم اینکه کارشناسان گفتند خسارتی نداشته اما تکذیب می کنیم، در حال حاضر مردم جرئت نمی کنند در این واحدها اقامت داشته باشند.

اطلاعیه آبفای استان کرمانشاه بعد از وقوع زمین لرزه در خصوص کدورت آب در برخی شهرستان ها

در این اطلاعیه آمده است: ️در پی وقوع زلزله ۵.۹  ریشتری امروز کدورت آب در شهرستانهای ثلاث باباجانی، جوانرود، سرپل ذهاب و کرندغرب بالا رفته است.

 کمیته ستاد بحران جهت بررسی و پیگیری جهت حل مشکل در محل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه تشکیل شده است.