زهرا زهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه در چهارمین روز هفته دولت مرکز سنجش آزمونهای الکترونیک فنی و حرفهای خواهران شاهرود راهاندازی شد، ابراز داشت: این اقدام در راستای ارتقا خدمات دولت الکترونیک صورت گرفته است و ازآنجاکه مدرک فنی و حرفهای از درجه اعتبار در مجامع بینالمللی برخوردار است لذا این مهم میطلبید تا مرکز آزمون نیز طبق استاندارهای روز دنیا تعریف شود.
وی بابیان اینکه ماهانه با حجم زیادی از متقاضیان آزمون در مرکز فنی و حرفهای مواجه هستیم، افزود: به طور تقریبی هر ۴۵ روز حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ نفر در این مرکز آزمون میدهند که با ارتقا سیستم ها و بهروزرسانی مجموعه از ۱۶ دستگاه به دو برابر ظرفیت در مساحتی بالای ۱۰۰متر مربع می توانیم شاهد ارتقا خدمات به مردم باشیم.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خواهران شاهرود بابیان اینکه برای تجهیز این مرکز بالغ بر ۲۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است، ابراز داشت: با الکترونیک شدن خدمات، حجم زیادی از کاغذبازیها از سیستم اداری حذف خواهد شد لذا این مرکز نیز بر همین اساس میکوشد تا خدمات خود را بهروز کند.
زهرابی در ادامه تصریح کرد: مرکز آزمونهای فنی و حرفهای درگذشته نیز دایر بود اما کوچک و جوابگوی نیازها نبود لذا برای برگزاری آزمونهای آنلاین این مهم میطلبید تا مرکز سنجش بهروزرسانی شود.
وی افزود: با افتتاح مرکز سنجش آزمونهای الکترونیک امتحانهای طولانی مدت، کوتاه مدت شده و در مصرف کاغذ نیز صرفهجویی خواهد شد لذا امیدواریم با تجهیز این مرکز بتوانیم به ارباب رجوع خدمات شایستهتری را ارائه و مشکلات موجود را برطرف کنیم.