زنجان-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: طرح تابستانی نشاط معنوی در ۱۵ امامزاده و بقاع متبرکه استان زنجان با حضور هزار نفر از دانش آموزان اجرا شده است.

حجت‌الاسلام جعفر جنتی در گفتگو با خبرنگار مهر به طرح تابستانی نشاط معنوی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: با آغاز فصل تابستان این طرح در استان آغازشده و تا اواخر شهریور ادامه دارد.

وی اظهار کرد: طرح تابستانی نشاط معنوی در ۱۵ امامزاده و بقاع متبرکه استان زنجان به‌منظور غنی‌سازی اوقات فراغت داش آموزان در حال اجرا است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: طرح تابستانی نشاط معنوی از ۱۶ تیر امسال آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد و طی سال‌های گذشته درصد زیادی از دانش آموزان در استان تحت پوشش این طرح قرارگرفته‌اند.

جنتی تأکید کرد: اوقاف و امور خیریه جزو سازمان‌های برنامه محور است  و در این طرح از فرصت‌های ایجادشده برای تقویت بُعد تربیتی و اخلاقی جوانان و نوجوانان استفاده کرد.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از هزار نفر از دانش آموزان زنجانی در طرح نشاط معنوی شرکت کردند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان ابراز کرد: کلاس‌های طرح نشاط معنوی در رشته‌های مسابقات قرآنی، ورزشی، اردوهای تفریحی و زیارتی اجرا می‌شود.

جنتی به محتوای آموزشی طرح نشاط معنوی اشاره کرد و گفت: حفظ موضوعی آیات قرآن کریم، برگزاری برنامه‌های مهارت‌های زندگی، سبک زندگی اسلامی، تربیتی، اخلاقی، برگزاری اردوهای فرهنگی، برگزاری دوره‌های امامزاده شناسی و معرفت از مهم‌ترین برنامه‌های آموزشی در طرح  تابستانی نشاط معنوی است.