به گزارش خبرنگار مهر، این مرکز دارای واحدهایی از جمله داروخانه، زالو درمانی، حجامت و ویزیت داروهای سنتی است.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی کشور در آیین بهره برداری از این مرکز اظهارداشت: راه اندازی این سلامتکده می تواند الگویی برای افرادی که در زمینه طب سنتی ایرانی فعالیت می کنند باشد چرا که هم استانداردهای لازم رعایت شده هم فردی که در راس این سلامتکده حضور دارد تخصص و تجربه کافی دارد.
غلامرضا اصغری با بیان اینکه در حال حاضر شاهد فعالیت عطاری ها و افراد زیادی در زمینه طب سنتی هستیم که از تجربه و تخصص کافی برخوردار نیستند افزود: متاسفانه تاکنون به دلیل نبود چنین سلامتکده هایی در کشور مردم تحت تاثیر تبلیغات این افراد از طب سنتی استفاده می کنند که امیدواریم این سلامتکده ها چتری باشد برای ارائه خدمات استاندارد علمی سنتی در کشور تا مردم با خیال راحت استفاده کنند.
وی طب سنتی را مکمل طب رایج عنوان کرد و اظهار داشت: طب سنتی کمک خوبی برای تکمیل طب رایج و جدید است و هر دو مکمل هم بوده و بر اساس موازین دینی، شرعی، علمی و قانونی صورت گیرد می تواند موجب ارتقای سطح سلامت جامعه باشد.
اصغری با بیان اینکه هم اکنون شاهد سوءاستفاده از باورهای دینی مردم از سوی افراد و عطاریها هستیم عنوان کرد: این افراد و عطاری ها با شیادی و بدون تخصص علمی پا را فراتر از طب سنتی گذشته و تحت عنوان طب اسلامی فعالیت می کنند که موجب می شود باورهای دینی مردم آسیب ببیند.
رئیس سازمان غذا و داروی کشور بر استاندارد سازی، علمی و نیز قانونی سلامتکده های طب سنتی اسلامی در کشور تاکید کرد و گفت: وجود این مراکز موجب تقویت باورهای مردم به سمت طب سنتی و اسلامی می شود.
وی با بیان اینکه در تجویز طب های سنتی در مراکز سلامتکده طب سنتی اسلامی نظارت کافی بر میزان داروها و نوع داروهای تجویز شده صورت می گیرد عنوان کرد: تمام داروهای سنتی ارائه شده در این مرکز دارای تاریخ تولید، انقضا و نوع مواد اولیه است تا مردم با خیال راحت به این مراکز مراجعه کنند.