اولین دوره مسابقات دو نفره اسکواش قهرمانی کشور که به مدت دور روز در استان مرکزی در جریان بود با شناخت قهرمانان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دراین رقابتها 16 تیم 32 نفره از 4 استان مرکزی، گلستان، کیش و یک تیم به صورت آزاد حضور داشتند.
در روز اول این رقابتها وحید فتحی و حامد پاکپور از اراک، پیمان سیاوشی و محمد حسین سنایی، به صورت آزاد، پیمان معینی و یاسر دودانگی از گلستان، سام ایروانی و آروین لایقی به صورت آزاد، علی روغنی و امیر لطیفی از اراک، سینا جابری و بهزاد جمالی از اراک، رامین لایقی و پدرام رضایی به صورت آزاد، علیرضا داراب پور و پیمان مرزبان از اراک به عنوان 8 تیم برتر مشخص شدند و به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

در روز دوم، پس از یک بازی جذاب و دیدنی محمد حسین سنایی، پیمان سیاوشی، رامین لایقی و پدرام رضایی دو تیم شرکت کننده به صورت آزاد به فینال رفتند و وحید فتحی، حامد پاکپور از اراک به مقام سوم، علی روغنی و پدرام رضایی از اراک به مقام چهارم دست یافتند. سرانجام در فینال، محمد حسین سنایی و پیمان سیاوشی به مقام اول، رامین لایقی و پدرام رضایی به مقام دوم رسیدند. در پایان به نفرات اول تا چهارم کاپ، لوح قهرمانی و جوایز نقدی اهدا شد.