اراک- رئیس شورای اسلامی شهر اراک بر لزوم جوانگرایی و بهره گیری از توانمندی بانوان در حوزه مدیریت شهری تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه فلک الافلاکی عصر روز شنبه در صحن رسمی شورای اسلامی اراک اظهار داشت: تصمیم های شهرداری در تمامی حوزه ها بایستی روشن بوده و ساختار به نحوی عمل کند که امور شهرداری و معامله ها شفاف باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک افزود: در شرایط کنونی مسئولان به عنوان خدمتگزار مردم باید برای شفاف‌سازی و زدودن فساد در حیطه کاری خود اقدام های موثر و عملی انجام دهند.

فلک الافلاکی بیان داشت: نباید فضای دسته‌بندی و باندبازی وجود داشته باشد، باید با نظارت دقیق با متخلفان برخورد شود، چراکه عبور از این مرحله سخت کشور تنها با زدودن فساد و ایجاد شفافیت امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه شورای پنجم با شعار شفافیت و ایجاد اتاق شیشه ای در حوزه مدیریت شهری آغاز به کار کرد، بنابراین هیچ گریز و بهانه ای از ما پذیرفته نیست، بیان داشت: حاضر نیستیم عهدمان  با مردم را فدای خواسته شخصی کنیم و قانون برای ما معیار است. در تحقق این امر مهم که به عنوان یک مطالبه عمومی در جامعه است، خواهان شفاف‌سازی امور و ارتباط مستقیم و واضح با مردم، قطع دستان دلالان و مفسدان در حوزه‌ های مدیریت شهری و رفع ابهام های موجود در ساز و کار مدیریت شهری هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: کسانی که به جای زحمت و خدمت برای شهروندان در پی تخریب و سایر مسائل هستند، باید شناسایی شوند و کنار بروند.

فلک افلاکی جوانگرایی و تقویت جایگاه زنان را از شاخصه‌های مهم تحرک و پویایی در مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: مدیران قدیمی به تدریج باید جای خود را به مدیران جوان و تحصیل کرده بدهند که ضمن آشنایی به علم روز برای همکاران پیشکسوت و تجربیات آنها احترام قائل هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: در رابطه با تملکات شهرداری، اعضای شورای اسلامی شهر اراک به عنوان منتخبین مردم خواستار شفاف‌ سازی هستند.