زنجان-مدیر کل بهزیستی استان زنجان گفت: در حال حاضراطلاعات ۲۵ هزار و ۷۸ نفر در سامانه خدمات الکترونیکی بهزیستی استان زنجان ثبت‌شده که از این تعداد ۷ هزار و ۸۳ نفر مستمری‌بگیر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، محمد محمدی قیداری، گفت: دولت توجه ویژه‌ای به قشرهای آسیب‌پذیر جامعه دارد و با افزایش مستمری‌ها تلاش می‌کند مشکلات این قشر را تا حدود زیادی کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از ابتدای امسال میزان افزایش یارانه‌های مددجویان در حساب سرپرست خانوار واریز شد و در حال حاضر بر اساس برنامه‌ریزی سازمان بهزیستی کشور و سازمان هدفمندی یارانه‌ها مقرر کرده تا مستمری و افزایش مبلغ یارانه‌های افراد تحت حمایت از یک محل پرداخت شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در حال حاضر اطلاعات ۲۵ هزار و ۷۸ نفر در سامانه خدمات الکترونیکی بهزیستی استان زنجان ثبت‌شده که از این تعداد ۷ هزار و ۸۳ نفر مستمری‌بگیر و مابقی از سایر خدمات و امکانات موردی بهره‌مندمی باشد.

محمدی افزایش ۳.۵ برابری مستمری مددجویان را اقدامی شایسته  و مثبت در جهت برطرف کردن نیازهای اولیه گروه‌های تحت پوشش عنوان کرد و گفت:  تمامی مشکلات مددجویان به این شکل رفع نمی‌شود و نیازمند حمایت خیرین و آحاد جامعه است.

وی تأکید کرد: ۴ هزار و ۶۸۳ نفر مستمری‌بگیر توان‌بخشی و ۲ هزار و ۴۳۶ نفر مستمری‌بگیر اجتماعی می‌باشند و تعداد خانوارهای پشت نوبتی در حوزه اجتماعی ۲۱۹ نفر، حوزه توان‌بخشی ۱ هزار و ۴۹ نفر و کمک‌هزینه امداد کودکان ۱۵۷ نفر است.